Nazaj v šolo z Bags & More!

Nazaj v šolo z Bags & More!

Pred vami je prvi blog v vrsti mnogih, ki bodo izhajali vsak teden. V njih bomo podrobneje opisovali naše partnerje, ki se nahajajo v nakupovalnem središču Qcenter Ptuj na Puhovi, povzemali zanimivo dogajanje znotraj centra, dajali nasvete in Vas obveščali o novostih. Prijetno branje Vam želimo!

! Začetek šole se nezadržno bliža in kje drugje dobiti vse potrebno za uspešen začetek šolskega leta kot v galanterijah Bags&More in papirnicah Office&More. Specializirani so za področje prodaje ženske in moške potovalne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala. Po Sloveniji imajo kar 70 poslovalnic, pri čemer se ena izmed njih nahaja tudi pri nas, v Qcentru Ptuj na Puhovi ulici 21. Zaščitni znak &MORE pa priča o tem, da v njihovih galanterijah najdete vse in še več!

Kaj pa šolske potrebščine?

Tudi tu imajo izjemno pestro izbiro. Obiskovalci Qcentra Ptuj lahko tako v galanteriji Bags&More in papirnici Office&More (ki se nahaja ob sami galanteriji) dobijo peresnice, nahrbtnike in torbe, barvice, zvezke, flomastre & More! (*in še več). Poleg tega imajo tudi posebno kolekcijo za prave oboževalce Luke Dončića, »Luka Dončić – LD7«, kjer lahko kupijo celoten set za šolo (peresnica, mapica, nahrbtnik, vrečka za copate in USB ključek s 16GB prostora) v modri poslikavi slovenskega košarkarskega junaka.

Poleg vnaprej pripravljenih setov LD7 pa si lahko oboževalci dobijo tudi kemične svinčnike, radirko, škarje, denarnico, flaško za vodo, športno torbo, svinčnik, šilček, etikete za zvezke, barvice, mapice, zvezke, peresnice in še več v modri poslikavi slovenskega NBA zvezdnika.

Pri šolskih torbah lahko poleg omenjene kolekcije LD7 najdete kar 6 različnih blagovnih znamk torb za različne starostne skupine: ABC123, Anekke, Angry Birds, Coocazoo, Dakine in Eastpak.

Tudi peresnice niso izjema, izbirate lahko med kar 360 različnimi modeli peresnic, različnih blagovnih znamk, modelov in stilov!

Vabljeni v Qcenter Ptuj na Puhovi, kjer lahko v galanteriji Bags&More in papirnici Office&More kupite vse za šolo in še več! Se vidimo na Puhovi ulici 21, Ptuj.