Restavracija Andiamo, zmagovalna dostava

Restavracija Andiamo, zmagovalna dostava

Glede na trenutno epidemiološko sliko in ukrepe, ki so posledica le te smo Slovenci ostali brez odprtih restavracij in gostiln. Mnoge restavracije sedaj vse svoje napore stavijo na dostavo in prevzem hrane, ena od takih je tudi Restavracija Andiamo.

Nov vladni ukrep je mnoge ponudnike hrane ujel nepripravljene, a ne Restavracije Andiamo. Ta Restavracija, ki je sicer locirana v Qcentru Ptuj na Puhovi je ravno v času zapiranja restavracije še razširila svojo ponudbo.

Andiamo je s svojo vrhunsko hrano, kot tudi z zelo prijaznim osebjem postal stalnica v dnevu Ptujčanov. Bodisi nas privabijo široka ponudba malic, vrhunske pice, široka ponudba drugih jedi ali študente, ponudba na študentske bone, ki je na Ptuju prava redkost. Prostori restavracije Andiamo so postali več kot le kraj za obrok, postali so prostor, kjer se človek počuti domače.

Restavracija Andiamo ostaja pozitiven zgled kako mora restavracija prilagoditi svoje poslovanje glede na trenutne razmere. Andiamo vso svojo široko ponudbo hrane dostavlja na dom. Teh storitev smo deležni vsi v radiju 10 kilometrov iz Qcentra Ptuj na Puhovi. Prav tako pa lahko hrano pridete iskati do same Restavracije.In odziv Ptujčanov je vrhunski, akcija ‘’Pohan pišek 1+1’’ je postala pravi hit med Ptujčani. Andiamotov ‘’Pohan pišek’’ je rešitev za marsikater monoton tedenski jedilnik. Ko pa k vsemu temu dodamo dejstvo, da Andiamo vsak petek ob naročilu hrane podari zraven liter vina, verjetno ni več kaj za razmišljati.

Nove razmere od nas vseh zahtevajo dobršno mero kreativnosti in Restavracija Andiamo je dober zgled kako se na njih prilagoditi. Verjamemo, da bo to uspelo tudi nam vsem.

Restavracija Andiamo v Qcentru Ptuj na Puhovi!