O nas

NAKUPOVALNO SREDIŠČE v Puhovi ulici

Naslov:

Puhova ulica 21

Odpiralni čas:

Pon-Sob od 8.00 do 20.00

Kontakt:

info@qcenterptuj.si; marketing@qcenterptuj.si

Qcenter Ptuj je največji nakupovačni center na Ptuju. Zgrajen leta 2010 se je hitro po odprtju zapisal v srca Ptujčanov in ljudi z okoliških krajev ter mest, katerim Ptuj predstavlja središče regije. Qcenter Ptuj kupcu ponuja zelo pestro ponudbo trgovin in lokalov. Med njimi velja izpostaviti Tuš, Obi, Jysk, Telekom, Vitapur, Pepco, Bags&More, Kik, Nkd, Sportdirect, Skb. Danes je v centru več kot 20 trgovin in lokalov, ki so zelo zadovoljni da so lahko del naše skupne zgodbe. Nakupovalni center razpolaga z več kot 750 parkirnimi mesti. Prav tako ustvarja več kot 200 delovnih mest in igra ključno vlogo v zadovoljevanju potreb kupcev iz upravnih enot Ptuj, Ormož in Ljutomer. Qcenter Ptuj po novi zasnovi razpolaga z 22.147 m2 prostorov za oddajanje, skupna velikost centra je 24.827 m2, celotnega zemljišča 67.760 m2.

Letno Qcenter Ptuj obišče več kot 1.000.000 ljudi. S prihodom novih trgovin in bolj aktivni pomoči Q centra pri oglaševanju trgovin se pričakuje, da se bo v naslednjem letu številka podvojila.

Qcenter Ptuj se nahaja na naslovu Puhova ulica 19 in 21. Trgovski center se nahaja 2 minuti vožnje, od za ptujski promet, neprecenljivega Puhovega mostu, ki neposredno povezuje Ptuj s pomembno avtocestno povezavo med Mariborom in Hrvaško. Od strogega centra mesta je Qcenter oddaljen 800 metrov. O dobri lokaciji priča tudi neposredna bližina treh glavnih cest, ki Ptuj povezujejo z regijo. Vse so oddaljene od centra 2 minuti vožnje z avtom. Veliko dnevno frekvenco avtomobilov zagotavlja že sama lega na Puhovi ulici, ki predstavlja povezavo med Puhovim mostom (posledično avtocesto in vzhodnim Bregom Drave) z okoliškimi kraji. Puhova ulica je ključna vpadnica na Ptuju, preko nje se vsak mesec prepelje več kot pol milijona avtomobilov.

MNENJA OSREČUJEMO NAŠE STRANKE

Tanja Selinsek

Q center ima polno novih trgovin, kar je super.

Marko Zemljic

Odlično za parkirati. Odlična postrežba, prijazni trgovci in zaposleni. Hvala vam za potrpljenje.

VSE IN ŠE VEČ NA ENEM MESTU