NKD – Trgovina za vsakogar

NKD – Trgovina za vsakogar

Želimo, da naši kupci v svoji NKD vrečki najdete same lepe stvari: visokokakovostna in modna oblačila, ki vam bodo najbolj pristajala, praktične izdelke za vsak dan ter lepe stvari za vaš dom. Ponudbo zaokrožujemo z akcijskimi izdelki s področij dekorativnih dodatkov za dom, igrač, gospodinjskih pripomočkov, električnih naprav in darilnih izdelkov.

 NKD obsega skoraj 2.000 trgovin v Sloveniji, na Hrvaškem, v Nemčiji, Avstriji, Italiji in na Češkem, v katerih vam iz tedna v teden nudimo najnovejše modne trende, dodatke in tekstil za vaš dom. S ponosom poudarjamo, da imamo v Sloveniji 58 poslovalnic in smo prisotni skoraj v vseh večjih krajih. Naše ugodne cene in prepričljive akcije vam bodo olajšale odločitev za nakup pri NKD-ju ter ga naredile še bolj privlačnega.

Med naše storitve sodi garancija za zamenjavo tudi pri najmanjšem nakupu. Upamo, da boste z nami zadovoljni in da boste radi nakupovali pri nas.

Radi bi vam predstavili tudi filozofijo podjetja NKD.

Za sloganom podjetja »Čudovito. Prihranim. Lepše živim.« se skriva nadvse ugodno razmerje med ceno in kakovostjo ter dodaten nasmeh, ki ga podarimo našim kupcem ob vsakem nakupu v NKD-ju.

V želji, da bi zadovoljili čim več želja in potreb naših kupcev, vedno znova razširjamo svojo ponudbo, zato vam je v nekaterih poslovalnicah na voljo tudi VELIKA MODA za močnejše postave, in sicer ženska kolekcija Laura Torelli Plus, v velikostih 44/46-56/58 ter moška kolekcija ReWard Plus, v velikostih 3XL-6XL. Za mlade pa smo pripravili žensko kolekcijo Young Fashion, ki je na voljo od velikosti XXS.

Seveda vas želimo vedno znova pozitivno presenetiti, saj lepe reči niso nujno drage!

 V četrtek, 24. septembra je izšel naš nov letak, v katerem boste našli pestro ponudbo oblačil za vso družino ter čudovite dekorativne artikle s katerimi boste polepšali vaš dom.

V trgovini NKD na Puhovi v Qcentru Ptuj, se veselimo vašega obiska!