Nazaj v šolo s Tomas Sport-om!

Nazaj v šolo s Tomas Sport-om!

Našo serijo opisov partnerjev, ki imajo pestro ponudbo artiklov v sklopu ‘’Nazaj v šolo akcije’’ nadaljujemo s Tomas Sport-om. Tomas Sport je med slovenskimi kupci že dolgo časa zelo znano in priznano ime, ki med kupci vzbuja sigurnost in občutek o kvaliteti. Prva trgovina Tomas Sport se je odprla že leta 2001. Trenutno v Sloveniji obratujejo 3 trgovine Tomas Sport-a, od tega je naša v Qcentru Ptuj edina, ki obratuje v vzhodnem delu Slovenije. Ne preseneča, da zaradi tega privablja kupce od blizu in od daleč.

Trgovina Tomas Sport nudi široko paleto priznanih blagovnih znamk, med katerimi velja izpostaviti Asics, Nike, Adidas, Timberland, New Balance, Puma, Under Armour ter še mnoge druge. V ptujski trgovini lahko kupci izbirajo med široko paleto obutve, oblačil ter raznih športnih dodatkov, kot so na primer torbe, kape in še mnogo več. Tomas Sport resnično kupcu ponuja tako široko izbiro, da se je težko odločiti med vsemi različnimi opcijami. Na srečo za takšne primere poskrbi osebje ptujske poslovalnice, ki je izjemno prijazno in strokovno podkovano.

Nazaj v šolo!

Verjetno se že sprašujete, kaj vse pa točno ponuja Tomas Sport v sklopu akcije ‘’Nazaj v šolo’’? V bistvu ogromno. Sprva velja izpostaviti trendovske in izjemno praktične nahrbtnike priznane ameriške znamke New Era. Zraven nahrbtnika si lahko izberete tudi par čevljev znamke Nike, ki nikoli ne gredo iz mode. Za jesenske ure športne vzgoje pa nikar ne spreglejte kompleta trenirke znamke Adidas, ki je izjemno trpežen in vedno in. 

Da pa boste odporni na vse jesenske vremenske razmere, lahko izbirate med široko paleto anorakov in jaken, ki jih lahko najdete v poslovalnici Tomas Sport-a v Qcentru Ptuj na Puhovi. Med temi velja izpostaviti zelo kvalitetno znamko IcePeak. Za še več ponudbe in idej kaj obleči, obuti ali si opasati okoli ramen pa se oglasite v poslovalnici na nakupovalni ulici, kjer Vam bodo z veseljem pomagali prijazni svetovalci.

Se vidimo v Tomas Sport-u v nakupovalnem središču Qcenter na Puhovi!