MANA – idealna izbira za jesenska oblačila

MANA – idealna izbira za jesenska oblačila

Nekatere trgovine so človeku preprosto pri srcu. Ena, za katero lahko z gotovostjo trdimo, da je pri srcu Ptujčanom, je trgovina Mana, tradicionalni partner Qcentra Ptuj na Puhovi. Glede na akcije trgovine Mana pa je razvidno, da smo tudi Ptujčani pri srcu njej.

Trgovina MANA

Trgovina Mana je s kar 90 trgovinami prisotna skoraj v vsakem slovenskem kraju in je posledično močno zasidrana v slovenski nacionalni zavesti. Že po Maninem sloganu ‘’Živim modno in super ugodno’’ pa lahko razberemo, da lahko v trgovinah Mana najdemo ogromno odličnih kvalitetnih in poceni artiklov. Kvalitetne in poceni artikle lahko najdemo za celo družino. Ponosni smo, da lahko v prodajalni Mana ponudimo tako otroško, žensko in moško kolekcijo. Le ta pa je dostopna v zelo velikem številu različnih številk in modelov. Ko k temu dodamo še izjemno prijazne prodajalke je MANA zares idealna izbira za jesenska oblačila.

Posebna ponuda

V sredini septembra je prodajalna Mana pripravila obilico zanimivih popustov in akcij. Brezrokavnike vseh velikosti lahko najdete že za 15,99€. Otroške jakne so prav tako znižane na 15.99€, jakne za odrasle pa kar na 24.99€. V Mani se zavedajo problemov, ki jih povzroča iskanje prehodnih jesenskih oblačil, zato so pripravili znižanje tudi na puloverje in trenirke, ki se začnejo že pri cenah 12,99€ oz. 9,99€. Nizke cene in popusti pa še niso vse. Za jesenske dni so v Mani pripravili celo naslednjo akcijo:

Ob nakupu dveh osnovnih kosov trenirk ali legic vam tretji kos podarijo zastonj.

Svetujemo Vam, da se čimprej oglasite v poslovalnici trgovine Mana v Qcentru Ptuj na Puhovi, popusti trajajo le do 23. 9.

 

Se vidimo v trgovini Mana v Qcentru Ptuj na Puhovi!