Kje kupiti NES izdelke?

Kje kupiti NES izdelke?

Redke so znamke oblačil, ki so se tako močno vtisnile v slovensko narodno zavest, kot je znamka NES. S kvaliteto, kot glavno vrednoto že od leta 1992 predstavlja eno od glavnih izbir slovenskih kupcev. Od nedavnega so izdelki NES na voljo tudi v Qcentru Ptuj na Puhovi, v trgovini GAMP.

Trgovina GAMP

Trgovina GAMP je ena od najnovejših partneric Qcentra Ptuj na Puhovi. Izjemno smo veseli, da lahko ptujskim kupcem ponudimo kvaliteto kateri zaupajo že vrsto let, artikle znamke NES. Trgovina Gamp, ki se je Qcentru pridružila junija letos pa ne ponuja samo pestre izbire NES izdelkov, ampak tudi izdelke drugih priznanih blagovnih znamk, kot so JustPlay, Maraton, Rowinger, L Renato, Koza ter Vanzzi. Vtis, ki ga pusti športna znamka NES je obenem tudi prvi vtis, ki ga dobimo o ponudbi trgovine GAMP, športna eleganca. Znamka NES je glavni magnet trgovine GAMP in mnogi zadovoljni kupci nam veseli pripovedujejo, da so končno našli kos v katerega verjamejo. A, trgovini GAMP delamo krivico, če izpostavljamo samo produkte NES, v njej se skriva še mnogo več kakovostnih izdelkov po dostopnih cenah.

Kaj najdemo v trgovini GAMP

V trgovini GAMP se najde nekaj za še tako zahtevnega kupca. Med moško ponudbo velja izpostaviti akcijo znižanja zadnjih kosov poletne ponudbe, prav tako pa so v pričakovanju nove jesenske kolekcije. Med samimi kosi izstopajo športno elegantne polo majice, prehodne jakne, brezrokavniki in stilske jopice. Med ponudbo za ženske pa lahko najdemo izjemno kakovostne majice s kratkimi rokavi od le 5,99€ dalje. Najdemo pa lahko tudi ogromno spodnjega perila, modnih nahrbtnikov in drugih dodatkov, na primer športnih sončni očal.

Trgovina Gamp ni le odgovor na vprašanje kje najti NES izdelke. Trgovina Gamp je prav tako odgovor na vprašanje kje najti kakovostne izdelke po zelo ugodnih cenah.

Se vidimo v trgovini Gamp v Qcentru Ptuj na Puhovi!