Kam po novo jesensko kolekcijo?

Kam po novo jesensko kolekcijo?

Vroči poletni sončni dnevi so se spremenili v deževne jesenske dni. S tem pa se pojavi vsakoletni problem. S čem zamenjati kratke hlače in kratko majico? Ali mi lanski anorak letos še vedno pristoji?

Jesenska oblačila…

Partnerji Qcentra Ptuj na Puhovi so pripravljeni, da rešijo Vaš problem. Z namenom, da vam prihranimo skrbi in marsikateri kilometer smo na enem mestu zbrali raznovrstne ponudnike kvalitetnih jesenskih oblačil. Prvi med njimi je trgovina Mana, ki je te dni pripravila akcijo popusta 20% na celoten znesek nakupa ob nakupu dveh otroških izdelkov. Jesensko kolekcijo že prav tako najdete v trgovini NKD, kjer ob nakupu prejmete 20% popust, ki ga lahko unovčite ob naslednjem nakupu. Naslednji ponudnik jesenske kolekcije je trgovina Kik. Pri Kiku velja izpostaviti spodnji in zgornji del Adidas trenirk, ki jih najdete za manj kot 20 evrov po kosu. Prav tako pa preverite različne akcije in popuste v trgovini Pepco. V vseh omenjenih trgovinah pa prav tako poteka odprodaja zadnjih poletnih kosov.

Po softšele in prehodne jakne priznanih blagovnih znamk pa se odpravite v trgovino Tomas Sport. V Tomas Sportu lahko prav tako najdete obutvene klasike, kot so na primer Adidas Grand Court. Če pa želite slovensko kvaliteto in športno eleganco priporočamo obisk trgovine Gamp, kjer najdete tudi zelo iskano ‘’ptujsko’’ znamko oblačil NES.

Jesenska obutev…

Pri jesenski obutvi ne moremo spregledati široke ponudbe Pitarossa. Naš novi partner zraven široke ponudbe ponuja tudi zelo ugodne cene in zanimive tedenske akcije. Prav tako smo pa ponosni, da imamo v centru tudi trgovino Pami. V pami najdete priznano otroško znamko Stone, športno znamko Skechers, ženske dizajnerske balerinke Ara ter še mnogo več.

Zablestite v še tako deževnih jesenskih dnevih z oblačili in obutvijo iz nove jesenske kolekcije partnerjev Qcentra Ptuj.

Se vidimo v Qcentru Ptuj na Puhovi!