Živahno v jesenske dni – s Qcentrom Ptuj

Živahno v jesenske dni – s Qcentrom Ptuj

V največjem nakupovalnem centru na Ptuju, Qcentru na Puhovi, je v septembrskih dneh izjemno pestro. V trgovinah so pripravljeni na jesen, ponudbo pa odlikujejo tudi izjemno ugodne cene.

Že tako pestro in bogato ponudbo je v teh dneh popestrila še novost, ki bo prišla prav vsakemu izmed nas. Na nakupovalne ulice Qcentra je prišla nova storitev – Ključi David.

David Bezjak, s. p., z veseljem in strokovno poskrbi za izdelavo cilindričnih, specialnih, avtomobilskih, standardnih, garderobnih in vseh drugih ključev. Poleg tega opravi tudi drobna opravila, za katera v gospodinjstvu ne najdemo časa: z veseljem in kvalitetno zbrusi gospodinjska rezila, torej tope kuhinjske nože; opravi pa še zamenjave baterij v daljinskih upravljalnikih avtomobilskih ključev ali naredi dodatne luknje v pasu. Problem s pomanjkanjem ključev, topih nožev ali neustreznih lukenj na pasovih je rešen – za vse poskrbi David Bezjak, s. p., Ključi David v Qcentru Ptuj.

V prodajalni Mana v Qcentru so pripravili prav posebno akcijo: 2 = 20 % in 3 = 30 % popusta na otroška in baby oblačila, kjer pri nakupu dveh kosov prejmete 20 % popusta, pri nakupu treh ali več kosov pa kar 30 % popusta! Pohitite v najbližjo trgovino Mana in izbirajte med široko paleto oblačil iz nove kolekcije! Akcija traja samo v trgovinah, od 12. do 18. 9. 2022. Popust ne velja na perilo, nogavice in pižame.

Tudi v prodajalni Sinsay je jesen polna pisanih barv ter modnih in udobnih oblačil. V ponudbi najdete široko paleto modnih oblačil za najmlajše po izjemnih cenah – cene določenih otroških oblačil so znižane tudi do 90 odstotkov. Pozdravite nove trende – v prodajalni Sinsay v Qcentru Ptuj.

Ne pozabite pa na 24. september – to je datum, ko bo v največjem nakupovalnem središču na Ptuju potekala velika Qcentrova modna revija. Od 17. ure dalje bodo manekenke in manekeni predstavljali oblačila in modne dodatke iz trgovin, ki delujejo znotraj največjega nakupovalnega centra na Ptuju – Qcentra na Puhovi. Vse, kar boste torej na modni pisti videli 24. septembra, je dejansko moč najti in kupiti v Qcentru. S svojimi oblačili in modnimi dodatki bodo sodelovali Sinsay, NKD, Mana, Pepco, Tomas Sport, SportsDirect, Slowatch in Vitapur.