Zaplešite v jesen – s Plesno šolo Samba

Zaplešite v jesen – s Plesno šolo Samba

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, v Qcentru na Puhovi, tudi to jesen odmeva plesna glasba, saj v Plesni šoli Samba znova nudijo pestre in zanimive tečaje.

Njihov slogan je ”za vse generacije”, kar pomeni, da pri njih najdete plesne tečaje za vso družino, od vrtčevskih otrok do tistih malo starejših. Plesna šola Samba je namenjena začetnikom, tistim, ki želijo svoje plesno znanje obnoviti ali nadgraditi in seveda tudi tekmovalcem – vsem, ki imajo veselje do plesa. V njihovih prostorih v Qcentru Ptuj imajo pester izbor plesnih tečajev za otroke od 4. do 15. leta – Zumbakids, Latino mix, Hip hop začetniki, Hip hop nadaljevalci in Hip hop tekmovalci.

Zumbakidsje namenjen otrokom od 4. do 6. leta, ki se s plesom šele spoznavajo. Najmlajši bodo osvojili in izboljšali svojo motoriko in dobili stik s plesnimi ritmi. Začetni standardni in latinskoameriški plesi za pare in soliste so namenjeni otrokom od 6. leta dalje, tečaj nadaljevalnih standardnih in latinskoameriških plesov je za vse plesalce, ki so že seznanjeni s plesom ter že vrsto let trenirajo in se udeležujejo plesnih tekmovanj. Breakdance tečaj je namenjen osnovnošolskim otrokom, ki si želijo preizkusiti nekaj novega in izredno zabavnega, tečaj hip hopa pa otrokom in mladini, vsem, ki radi sledijo plesnim trendom in sodobni glasbi.

Ples je izjemno priljubljen tudi pri odraslih in prav zanje v Plesni šoli Samba pripravljajo tečaje družabnih plesov. Udeleženci se pri njih naučijo dvajset različnih plesov, v Plesni šoli Samba pa imajo tudi tečaj salse v paru ter salso solo za ženske. Četudi nimate svojega plesnega para, se jim lahko pridružite, saj poskrbijo tudi za to. Pari lahko uživajo v individualnih urah posebej zanje, na katerih se lahko popolnoma posvetijo pridobivanju novega plesnega znanja ali pa se pripravljajo na svoj nepozabni poročni ples.

Zakaj se odločiti za Plesno šolo Samba? Odgovor je preprost. Ker imajo ugodne cene in strokovni kader, ki skrbi za poučevanje plesnih korakov; ker so vključeni v Plesno zvezo Slovenije in tako svojim tekmovalcem omogočajo vključitev v plesni tekmovalni sistem, na katerem dosegajo odlične rezultate tako doma kot v tujini. Ne odlašajte in se prijavite na: info@plesnasola-samba.si; vse informacije najdete na spletni strani: www.plesnasola-samba.si ter na Facebooku in Instagramu.