Zabavno poletje v Qcentru Ptuj

Zabavno poletje v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, že vse diši po poletju.

V prodajalni Pittarosso bodo poskrbeli za najudobnejšo obutev za vse generacije. Želja po svobodi in lahkotnosti se odraža tudi pri izbiri najprimernejše obutve za otroke. Sandali za otroke so na voljo v najrazličnejših modelih in stilih, od športnih za najaktivnejše do lažjih in bolj modnih za otroke z uglajenimi okusi. V Pittarossu boste našli številne modele otroških sandalov po zelo ugodnih cenah, vendar z vedno zagotovljeno kakovostjo.

Na ženskem oddelku se vam bo odprl neskončni svet sandalov, ki so simbol ženstvenosti – sandali s petami, trakovi ali z elastičnimi trakovi vas bodo spremljali ob ekskluzivnih večerih in tudi ob dolgih poletnih popoldnevih – od najenostavnejših in najudobnejših z vstavljenim mehkim vložkom, z osnovnimi linijami in minimalnimi materiali do najdragocenejših in prefinjenih, kot so sandali z biserčki, zakovicami in okrasnimi verigami.

Tudi moški sandali so v poletni sezoni nepogrešljivi zaradi udobja in svežine. Izbirate lahko med natikači, japonkami in sandali iz usnja, eko usnja ali sintetičnega usnja. Sandali z zaponkami bodo primerni za urban mestni stil, zeleno luč domišljiji na morju ali na počitnicah pa nudijo sandali, katerih geslo je »mehkoba«.

V prodajalni Gamp v Qcentru Ptuj so pripravili najboljšo ponudbo za vroče poletne dni. Njihova poletna kolekcija vas bo navdušila, izjemno ugodne pa so tudi cene. Ne spreglejte izjemne akcije 1 + 1 gratis – ob nakupu dveh izdelkov boste plačali samo enega, za drugega, cenejšega, pa vam priznajo 100-odstotni popust. Nova kolekcija je namenjena prav vsem, saj v njej najdete moške polo majice in izjemno žensko fitnes kolekcijo. Končne cene vas bodo navdušile – športne pajkice Nes dobite že od 12,49 evra, moške polo majice pa za 11,99 evra.

Navdušila pa vas bo še ena novost prodajalne Gamp, saj so v svojo ponudbo vključili izdelke blagovne znamke Polzela in bombažno brezšivno perilo Bellissima. Na voljo imajo tudi izjemno udobne moške, ženske in unisex športne nogavice že od 1,99 evra.

Poletje pa zaznamujejo tudi kulinarične dobrote z žara. Bodo to ribe, pleskavice ali bučke? Vse, seveda in še repete! Odločiti se morate le še, na kakšnem žaru jih boste spekli – plinskem, električnem ali žaru na oglje. Obiščite OBI na Ptuju, njihovi žar mojstri imajo odgovore na vsa vaša vprašanja glede izbire žara.