Zabavno dogajanje in pestra ponudba v Qcentru Ptuj

Zabavno dogajanje in pestra ponudba v Qcentru Ptuj

Junij se je v Qcentru, največjem nakupovalnem središču na Ptuju, začel na najboljši možni način – s Čalapinkarijami, največjo otroško zabavo daleč naokoli v organizaciji družbe Radio-Tednik Ptuj. Okoli 5.000 obiskovalcev, ki so se zbrali pred Qcentrom, je razvajala sladka, zabavna ter tudi poučna ponudba. Vse je povezal dober namen, saj je imel poleg zabave za otroke Spodnjega Podravja dogodek tudi dobrodelno noto – z zbiranjem sredstev za letovanje otrok iz socialno šibkih družin, ki sicer ne bi mogli na letovanje na morje ali v planine. Otroci in starši so bili navdušeni in so si zaželeli še več takšnih prireditev, ki odpirajo srca za pomoč vsem tistim, ki to pomoč potrebujejo, obenem pa otroci uživajo v skupnem druženju na odprtem in z bogato animacijo ter drugo ponudbo. Otroci in starši so bili navdušeni in so si zaželeli še več takšnih prireditev, ki nudijo pomoč tistim, ki to potrebujejo, obenem pa otrokom prinašajo veselo druženje, animacijo in obilico zabave.

Že danes, 10. junija, pa bo v Qcentru spet veselo – Pizzeria in restavracija Andiamo namreč na parkirišču pred Qcentrom od 22. ure pripravljajo najboljši in največji Balkan party. Za zabavo bosta skrbela Darus Despot in DJ Sergio. Vstopnine ni.

Ker se bliža čas dopustov, pa je zdaj pravi čas, da v Qcentru Ptuj obiščete novo turistično agencijo Playa – agencijo s plažo ponudb. Playa je nova turistična agencija na slovenskem trgu, ki se je osredotočila na iskanje najugodnejših ponudb med slovenskimi in tujimi ponudniki turističnih paketov, kar pomeni, da pri njih najdete vse ponudbe slovenskih in tujih agencij na enem mestu!

Oglasite se pri njih v poslovalnici v Qcentru Ptuj in skupaj boste našli idealne počitnice na vaši sanjski destinaciji po ugodni ceni.

V trgovini Mana v tem času ponujajo nepogrešljive kose za vsakodnevne opravke, kratke izlete ali daljše oddihe. Nikar pa ne spreglejte 20 % popusta na kopalke in kopalne hlače ob nakupu dveh ali več kosov.

V Vitapurju pa so pripravili najboljše sezonske popuste, ki veljajo vse do 6. julija. Prihranite do 50 odstotkov in še dodatnih 20 odstotkov na izbrane izdelke. To pa še ni vse: izberite novo ležišče do 40 % ceneje in prejmite darilo – vzglavnik in brezplačno dostavo. Ne odlašajte in izkoristite poletne prihranke tudi na druge nore cene poletnih izdelkov!