Zabavne počitnice v Qcentru Ptuj

Zabavne počitnice v Qcentru Ptuj

Zimske počitnice bodo v največjem nakupovalnem centru na Ptuju navihane, razposajene in izjemno zabavne. V unikatnem ArbadaParku, kjer lahko kakovostno in zabavno čas preživljajo vsi družinski člani, vse počitniške dni pripravljajo pestre aktivnosti, v katerih bodo otroci uživali, se sprostili in dali prosto pot svoji domišljiji. V ArbadaParku se najde nekaj za prav vsakega.

Že to nedeljo, 27. februarja, od 10. do 14. ure pripravljajo za najmlajše najbolj noro gusarsko zabavo. Otroci se bodo prelevili v čisto prave gusarje, uživali v modeliranju balonov, gusarski predstavi, trikih in vragolijah. Na pustni torek bo v ArbadaParku potekala velika pustna zabava, na kateri bodo izbrali tri najboljše družinske pustne maske in jih nagradili z vstopnicami za ArbadaPark. Cel počitniški teden vam bo ArbadaPark na voljo od 9. do 21. ure, za ceno redne vstopnice pa male obiskovalce čaka vrsta aktivnosti, razposajene animatorke bodo najmlajšim pričarale enkratno vzdušje. Otroci se bodo naučili številnih trikov, izvedeli, kako se pravilno naredi salto, na voljo pa jim bodo tudi VR-očala in interaktivna igra. Zaradi lažje organizacije dela so zaželene rezervacije na številko 031 553 375.

V prijetno klimatiziranem ArbadaParku je moč praznovati tudi rojstne dneve. Praznovanje vključuje dve uri animacije, uporabo igral, fotografiranje ter učenje trikov in iger, ki so prilagojene starosti otrok. Slavljenec prejme darilo, vsi otroci pa še nogavice in napitke.