Za vsakega nekaj – v Qcentru Ptuj

Za vsakega nekaj – v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, dobite vse za prijetne pomladne dni. Tudi če se pripravljate na poletje, se najde veliko zanimivega za vas.

V turistični agenciji Playa so za vas pripravili res privlačne turistične aranžmaje za nepozabne in sproščene počitnice. Privoščite so dopust v Egiptu, kjer vam je na voljo all inclusive ponudba po izjemno ugodni ceni, seveda z letom iz Ljubljane. Navdušil vas bo družinam z otroki prijazen Grand waterworld hotel, za pare bo primeren prestižni The grand palace hotel, lahko pa se odpravite v Grand resort super hotel – vse po izjemno ugodni ceni.

V Playi vas popeljejo tudi v Tunizijo – hotel Carribean world je pravi raj za družine z otroki – še posebej, če želite preživeti počitnice po ugodni ceni, z veliko izbiro vodnega dogajanja, saj vam je na voljo vodni park.

Če vas mika skok na Malto, vam v Playi uredijo vse za bivanje v odličnem hotelu Dolmen, pestra pa je tudi ponudba počitnic v vedno zanimivi Italiji z Apulijo in Mallorci. Tudi grški otoki so zmeraj privlačna destinacija, predvsem Kreta in Rodos vabita z najboljšimi cenami in direktnimi leti iz Ljubljane. Vsem tistim, ki si želite počitnice preživeti na oddaljenih destinacijah, pa naj zaupamo, da sta letos prodajna hita Dominikanska republika in mehiški Cancun.

Za vse, ki še vedno prisegate na hrvaško obalo, imajo v Playi bogato in pestro ponudbo. Preživite dopust v mobilnih hiškah campinga Park Soline, pravi prodajni turistični hit sta tudi hotel Quercus v Drveniku in hotel Medena v Trogirju. Seveda pa niso pozabili na tiste, ki imate radi slovensko obalo, saj imajo v Playi v ponudbi tudi ogromno privlačnih počitniških aranžmajev v hotelih na slovenski obali – eden od njih je tudi hotel Žusterna v Kopru.

V prodajalni Tomas sports Premium so pripravili 50% znižanje, ki traja do konca maja. Pridite po oblačila priznanih blagovnih znamk po res ugodnih cenah.

V Qcentru Ptuj pa najdete tudi številne druge priložnosti.

V baru Tajkun iščejo nove sodelavce za peko najboljših, dišečih in slastnih čalapink. Če ste mojster v peki ali pa bi se jih končno radi naučili peči – to je super priložnost za vas!