Za toplo jesen – obiščite Qcenter Ptuj

Za toplo jesen – obiščite Qcenter Ptuj

V PittaRossu Ptuj so vedno usklajeni z novimi trendi, raziskujejo materiale in več pozornosti posvečajo udobju. Ker vedo, da je moč ponuditi odlične izdelke brez zviševanja cen in dobro poznajo svoje stranke, se znajo odzvati na njihove potrebe. Ponujajo najbolj aktualne modele po izjemno konkurenčnih cenah, saj cenijo vsako osebo, ki vstopi v trgovino, kot tudi vsak čevelj, ki vstopi v njihovo kolekcijo. Za vas so pripravili MEDSEZONSKO ZNIŽANJE in cene nekaterih artiklov znižali kar do –50 %.

Ženske: naj bodo superge, salonarji, mokasini ali gležnjarji, PittaRosso dobro ve, da bi za parom čevljev vsaka ženska ponorela in zato ponuja samo najboljše modele. Prefinjeni in elegantni čevlji iz usnja ali semiša so kot nalašč, da presenetite z videzom. Za drznejši, a vedno brezhiben stil se lahko zanesete na par superg ali čevljev, ki najbolje izražajo vašo osebnost, ženski gležnjarji z vezalkami pa bodo popestrili vaš videz tako v pisarni kot tudi v mestu.

Moški: PittaRosso ponuja najboljše modele čevljev, saj se moški slog izraža tudi skozi obutev. Pri njih najdete čevlje na vezalke ali brez, različnih barv in oblik, za ležeren in iskriv videz. Odločne in drzne čakajo usnjeni gležnjarji in bulerji, visoke ali nizke superge pa poskrbijo za pridih izvirnosti in ekstravagance, ne da bi pri tem žrtvovali udobje. Idealna obutev za vsak tip moškega, ki vam vedno zagotavlja pravo udobje.

Otroci: kdo pravi, da so samo odrasli lahko trendi? Pri PittaRossu boste našli čevlje z vezalkami, balerinke in škornje za vsako starostno skupino, največjo pozornost pa so namenili tkaninam, materialom in obliki obutve za najmlajše nadobudneže. Omogočite ustrezno zaščito pred mrazom tako otrokom v prvih letih življenja kot tudi najstnikom. Otroški čevlji so lahko elegantni in športni hkrati. Superge dajejo urban glamurozen pridih vsaki obleki, škornji v kombinaciji s pisanim puloverjem in kavbojkami pa otroku zagotavljajo prisrčen videz.

Jesensko obarvana pa je tudi ponudba v Obiju. Naj vam v barvitem jesenskem času ne bo toplo samo pri srcu, ampak tudi v noge. V Obiju dobite vse za topel dom – električne grelnike in ogrevalno tehniko, pa tudi prezračevalne sisteme, klimatske naprave, vlažilnike in razvlažilnike zraka ter čistilce zraka.

Vse o dogajanju v Qcentru pa izveste tudi na družabnih omrežjih. Facebook in Instragram Qcentra Ptuj vas obveščata o vseh aktualnih dogodkih in najugodnejši ponudbi z njihovih nakupovalnih ulic, seveda pa vsebine niso samo prodajno naravnane, ampak so tudi kreativne in zabavne. Poglejte pa še na Tik Tok, saj ima Qcenter tudi tam svoj profil – namenjen je najmlajši publiki, ki bo zagotovo navdušena nad iskrivimi in zabavnimi posnetki iz Qcentra Ptuj.