Za pomlad se opremite v Qcentru Ptuj

Za pomlad se opremite v Qcentru Ptuj

V Qcentru v Puhovi ulici, največjem nakupovalnem središču na Ptuju, je v teh dneh vse v znamenju začetka pomladi. Že to soboto bomo od 10. ure dalje uživali v kulinaričnem razvajanju ob najboljših salamah naših domačih mojstrov izdelave salam. Salamijada je privabila lepo število udeležencev, ki obljubljajo, da bodo v soboto v ocenjevanje prinesli najboljše salame, kar jih imajo. Salame bo ocenjevala državna ocenjevalna komisija, ki pozna vse drobne skrivnosti izdelave salam in prepozna vse kakovosti te kulinarične dobrote. Najboljše tri udeležence čakajo lepe nagrade, seveda pa ste v Qcenter vabljeni tudi obiskovalci, ki boste okusne salame lahko tudi pokušali, nekateri izdelovalci jih bodo tudi prodajali. To soboto boste torej imeli priložnost, da si pred prazniki zagotovite najboljše suhe salame domačih mojstrov.

V času, ko se prebuja pomlad, pa vse kar vleče v naravo. Lepi topli dnevi kar vabijo k aktivnostim na prostem in v prodajalni Sportsdirect najdete čisto vse majhne in velike pripomočke za šport in seveda tudi vsa oblačila za sproščene ure v naravi. Tam boste našli kakovostne obutev, oblačila in pripomočke, s katerimi bodo pomladne športne radosti še prijetnejše – za odrasle in otroke.

Pomladni veter pa je v Intersport prinesel številne novosti različnih blagovnih znamk. Pri njih najdete vse, kar potrebujete za prijetno vadbo – udobna športna oblačila iz zračnih, hitro sušečih materialov, udobne športne copate, ki ponujajo dobro podporo stopalom in gležnjem, bidone in plastenke za vodo, mehke brisače iz mikrovlaken, ki se hitro sušijo, ter torbe in nahrbtnike, ki bodo nudili dovolj prostora za shranjevanje oblačil, čevljev, vode, športnih prigrizkov in toaletnih pripomočkov in dodatne fitnes opreme.