Za nami izvrsten poročni sejem, pred nami vseslovenski Tik Tok Party

Za nami izvrsten poročni sejem, pred nami vseslovenski Tik Tok Party

Minulo soboto je največje nakupovalno središču na Ptuju, Qcenter v Puhovi, preplavilo poročno vzdušje. Poročna sezona 2023 se je v Qcentru začela v velikem stilu, saj so se v okviru poročnega sejma, ki je bil prava paša za oči, predstavili številni poročni ponudniki, ki poskrbijo za popoln poročni dan. Zraven vseh poročnih ponudnikov je obiskovalce razvajala še dodatna kulinarična in vinska ponudba, za izjemno glasbeno popestritev pa sta poskrbeli članici zasedbe De Liri. Pika na i pa je bila izjemna modna revija, na kateri je poročni atelje Vajina romanca predstavil svoje razprodajne poročne obleke in večerne obleke.

V soboto, 3. decembra, se v Qcentru Ptuj obeta prvi decembrski prednovoletni vseslovenski Tik Tok Party, ki ga za vse slovenske tiktokerje in njihove oboževalce organizirajo znani štajerski tiktokerji: @misticizem, @klinc_the_black_mamba in @gomilsek.

Na zabavi bodo obiskovalci lahko spoznali tudi ostale priljubljene slovenske tiktokerje – @slovenskobudalo @kiki.family, @mr.zix, @toooldtobebored in ostale.

Nakupovalne ulice Qcentra Ptuj v Puhovi ulici 21, Ptuj bo tako za en dan zavzela kreativna energija mladih slovenskih tiktokerjev, poskrbljeno pa bo tudi za prigrizke in pijačo.

Avtorje najbolj kreativnih videov, ki bodo tistega dne posneti znotraj nakupovalnega središča Qcenter Ptuj, pa čakajo bombastično bogate nagrade:

1. nagrada: 1.000 €

2. nagrada: 300 €

3. nagrada: 200 €

ter 10x brezplačen nakup čevljev v prodajalni Pittarosso (nakup do 50 € vrednosti izdelka).

Čisto vsak udeleženec prejme še bon v vrednosti 10 € za prodajalno Pittarosso! (Boni se ne seštevajo!)

Najboljše posnetke bo ocenjevala in razglasila uradna petčlanska komisija, ki jo bodo sestavljali:

black mamba, gomilsek, misticizem in zunanji član komisije.

Dogodek se bo začel ob 17. uri in bo trajal do 21. ure.

Vabljeni vsi slovenski tiktokerji in ljubitelji njihovih videov, da pridete 3. decembra v nakupovalno središče Qcenter Ptuj, na prvo Tik Tok prednovoletno zabavo na Štajerskem, kjer se boste družili, zabavali, fotografirali in veliko plesali.