Za brezskrben začetek šolskega leta pridite v Qcenter Ptuj

Za brezskrben začetek šolskega leta pridite v Qcenter Ptuj

Ob začetku šolskega leta bo treba šolarjem priskrbeti še veliko stvari – oblačila za vsak dan in športne aktivnosti, pa številne drobnarije, ki bodo omogočale nemoteno šolsko delo. V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi – boste na enem mestu našli čisto vse, kar potrebujete.

Je tudi v omari tvojih otrok polovico oblačil premajhnih? Pripravili smo ti super akcijo, s pomočjo katere jo boš z lahkoto ponovno napolnil/a! V trgovini MANA v Qcentru Ptuj izkoristi 2 = 20 % in 3 = 30 % POPUST na OTROŠKA IN BABY OBLAČILA nove kolekcije, kjer ti ob nakupu dveh kosov podarimo 20 %, ob nakupu treh pa kar 30 % POPUSTA! Pridi v trgovino Mana v Qcenter Ptuj in osveži omaro svojih otrok z novimi MANA oblačili! Akcija traja od 24. 8. do 10. 9. 2023, prav takšni popusti pa veljajo tudi pri nakupu že znižanih izdelkov, tako da bodo cene še nižje.

Vsaka mama ve, da najmlajši nimajo nikoli dovolj oblačil. Na srečo so v Pepcu pripravili veliko izbiro prikupnih kosov po izjemno ugodnih cenah. Za svoje malčke izberite mehke komplete, jope in srajčke za najmlajše, pa tudi sanjske komplete puloverjev in pajkic za šolo in seveda nepogrešljive udobne trenirke. Pri njih dobite tudi šolske potrebščine, torbe, barvice, copate in vrečke za copate. Da bodo deklice v šolo hodile urejene, pa v Pepcu dobite tudi pisane gumice, špangice in druge pripomočke za urejanje frizur.

V trgovini KIK velja načelo ”cena pove vse”. O tem se boste lahko prepričali takoj, ko boste stopili na otroški oddelek – po izjemno ugodnih cenah so na voljo jesenska oblačila za vstop v šolo, pa tudi odrasli boste zase v Kiku našli modna in cenovno ugodna oblačila. Na njihovih policah najdete že udobne bundice in jakne, pa tudi veliko izbiro oblačil za športno vzgojo. Ob obisku pri njih pa preverite še, kako pisano in bogato izbiro pisarniškega materiala imajo – ponujajo vse drobnarije, ki bodo popestrile šolsko delo.

V prodajalni NKD je že vseodeto v jesenske barve – zakaj se ne bi v takšnem stilu oblekli tudi vi – ženske, moški in otroci boste pri njih našli oblačila za prosti čas, šport in vse druge priložnosti. Pri vsakem nakupu prejmete kupon za 20-odstotni popust, ki ga boste lahko izkoristili od 11. do 16. septembra pri nakupu nad 10 evrov. Preverite pa tudi njihov katalog z bogato ponudbo oblačil za šport in deževne dni.

Dopolnite otrokovo udobno omaro z izbiro oblačil iz najnovejše kolekcije Sinsay – pripravite svojega otroka na vrnitev v vrtec. V Sinsayu ponujajo udobne pajkice, majice in puloverje iz mehkega bombaža, ki so kot nalašč za vsakodnevno zabavo in zagotavljajo maksimalno udobje. Pri njih najdete tudi mehke in udobne spodnje hlačke in nogavice, za prijetno šolsko delo pa ponujajo veliko izbiro nahrbtnikov, peresnic in šolskih pripomočkov.