Z boni po učbenike in delovne zvezke v Qcenter

Z boni po učbenike in delovne zvezke v Qcenter

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, v Qcentru na Puhovi, se v tem poletju vedno kaj dogaja. Pri blagajnah vseh prodajaln v Qcentru še zmeraj prejmete kuponček, na katerega zapišite svoje podatke ter ga izpolnjenega oddajte v skrinjico na odru. Žreb lepih nagrad bo potekal 28. avgusta, ko bodo nove lastnike dobili: 1 x Android TV Toshiba, 1 x moško kolo, 1 x žensko kolo, 1 x otroško kolo ter 25 x Qcenter bon za 20 evrov.

Qcenter Ptuj je mesto, kjer najdete čisto vse, da bodo vaši šolarji v novo šolsko leto vstopili dobro opremljeni.

V trgovini Pami lahko poleg izjemno široke ponudbe čevljev kupite tudi šolske copate, copate za športne aktivnosti in prosti čas. V prodajalni Pitarosso ponujajo sveže modele športne obutve in obutve za prosti čas za deklice in dečke, ki jih sicer ne boste našli nikjer drugje. Vse za brezskrbne športne aktivnosti najdete v trgovinah Sportsdirect in Tomas sport.

V prodajalnah Sinsay in Pepco boste našli oblačila, ki bodo otroško garderobo osvežila pred začetkom novega šolskega leta, vašo pa, preden se lotite jesenskih izzivov v službi. Tudi v prodajalnah Mana, NKD, Gamp in KIK je na voljo bogata ponudba kakovostnih in modnih oblačil.

Ker je začetek šolskega leta že tik pred vrati, je seveda zdaj pravi čas za nakup učbenikov in delovnih zvezkov. V prodajalni Bags and more bodo poskrbeli za to, da bodo otroci v novo šolsko leto stopili dobro opremljeni. Ključnega pomena je seveda kakovostna šolska torba – v Bags and more lahko vse šolske nahrbtnike do 22. avgusta dobite 20 odstotkov ceneje, od 23. avgusta dalje pa nudijo 20 % popust pri nakupu šolskih torb za prvo triado.

V Bags and more so izjemno družbeno angažirani – tako pri njih dobite zvezke iz posebne kolekcije Rišem/pišem za prijatelja, ki jih krasijo posebni motivi. Ustvarili so jih otroci iz vse Slovenije, z nakupom zvezkov iz te kolekcije pa boste podprli dobrodelno akcijo. V Bags and more poteka tudi akcija zbiranja šolskih potrebščin – zbrane potrebščine bodo podarili društvu Palčica pomagalčica in dobrodelni škrati, kjer bodo poskrbeli, da bodo prišle v prave roke.

Ne pozabite pa, da je v prodajalni Bags and more v Qcentru Ptuj moč unovčiti tudi turistične bone 21 – letošnje bone je moč unovčiti za nakup šolskih knjig, učbenikov in delovnih zvezkov, kar bo številnim družinam s šoloobveznimi otroki prišlo še kako prav.