Vse za vroče poletne dni – v Qcentru Ptuj

Vse za vroče poletne dni – v Qcentru Ptuj

V vročih poletnih dneh bo obisk Qcentra, največjega nakupovalnega središča na Ptuju, poskrbel za vse, kar potrebujete za odhod na počitnice ali poležavanje na domači terasi. Poletni popusti prinašajo še posebej ugodne cene, izbira pa je izjemno bogata in raznolika. V Qcentru Ptuj boste ob vstopu v poletni dopustniški čas našli vse na enem mestu – od natikačev do letalskih vozovnic in vse vmes.

V edini prodajalni Pittarosso v Sloveniji – v Qcentru Ptuj – so samo za vas znižali cene več kot 1.000 kosom obutve, ki jih dobite že za ceno od 4,90 do 10 evrov. Ostalo ponudbo najdete med izdelki, za katere nudijo vse do 50 % popusta.

V Qcentru vas čaka edina prodajalna Sinsay na Štajerskem, tam pa najdete vse, kar potrebujete za modno in brezskrbno poletje – lahkotna in pisana oblačila za pohajkovanje po mestnih ulicah ali večerni sprehod ob morju. Izbirate lahko med različnimi modeli kopalk za celo družino in različne postave, ob tem pa boste pred odhodom na morje pri njih našli še vse, kar bo polepšalo poležavanje na plaži. Medsezonska znižanja pa prinašajo še izjemno ugodne cene.

V edini prodajalni Sportsdirect v Podravju bodo poskrbeli za vse športne navdušence – pri njih po ugodnih cenah dobite vse za vroče poletne dni in številne športne aktivnosti, ki vam bodo krajšale poletne dni – od športnih oblačil do obutve in opreme.

V trgovini Mana lahko vsako sredo izbirate med novimi poletnimi kosi. Čas je, da svoje omare napolnite tudi moški – ob nakupu dveh ali več kosov majic vas v trgovini Mana čaka 20% popust. V Mani imajo tudi širok izbor otroških oblačil za še bolj udobne in brezskrbne poletne dni. Ob nakupu dveh kosov ali več pa podarijo še 20% popust.

Z izdelki iz Drogerije Tuš boste v tem poletju dame zasijale v vsej svoji lepoti. Pri njih najdete izdelke za vrhunsko zaščito pred sončnimi žarki, s pomočjo katerih bo vaša koža zaščitena pred poškodbami in prezgodnjim staranjem, obenem pa bo zasijala s popolnim bronastim tenom. Poleg sončne kozmetike v Drogeriji Tuš dobite še modne brisače in torbe za na plažo, lončke in skledice ter hladilne torbe.