Vse za športne navdušence – v Qcentru Ptuj

Vse za športne navdušence – v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi – je vse v znamenju ugodnih ponudb in zimskih razprodaj. Zima še ni rekla zadnje in zdaj je pravi čas, da poskrbite za modna, kakovostna in udobna oblačila, ki jih v prodajalnah v Qcentru dobite po izjemno ugodnih cenah.

Pri največjem športnem trgovcu v Sloveniji so v novo leto startali z zimskim znižanjem cen. Pridite in izkoristite izjemne zimske popuste v prodajalni Intersport Ptuj. Dobršen del zime je še pred vrati, zato je sedaj pravi čas, da se opremite za zimske športne aktivnosti. Pri Intersportu, ki je še posebej priljubljena destinacija za vse ljubitelje snežnih športov, se lahko sedaj opremite ugodneje. Pripravili so popuste za širok izbor izdelkov iz smučarskega asortimana – od opreme, smučarskih oblačil, pa tudi obutve, drsalk, sani, izbirate pa lahko tudi med tekaškimi oblačili in copati, bolj modnimi športnimi kosi za vsak dan in treninge, pa pohodniško opremo, med katero je še posebej priljubljena znamka McKinley, ki jo najdete ekskluzivno v Intersportu. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji ekipnih športov, plavanja in tenisa, športov, ki imajo v regiji Spodnjega Podravja veliko navdušencev. In še dobra novice za ljubitelje nogometa: v Intersportu Ptuj je že v ponudbi žoga letošnjega evropskega nogometnega prvenstva.

Januar je tudi čas za nove športne podvige. Zavijte v prodajalno Sportsdirect in se opremite za športne aktivnosti. Ne glede na to, ali ste športniki že vrsto let ali pa je šport ena od vaših novoletnih zaobljub, v Sportsdirectu boste našli vse, kar potrebujete za gibanje na prostem ali treninge v dvorani – oblačila, obutev, kape ali športne pripomočke. Zdaj je čas, da po ugodnih cenah poskrbite za športno opremo in oblačila, ki bodo tako mladim kot tudi malo starejšim športnim navdušencem omogočila še bolj brezskrbno plezanje, tekanje, drsanje ali pa snežne radosti.

Izkoristite izjemno akcijo 2 ZA PONUDBO, po ugodnih cenah kupite smučarsko opremo in smučarsko spodnje perilo ali pa izberite med izdelki, ki jih najdete v ponudbi ‘zadnja možnost za nakup’ – med njimi boste našli tako oblačila kot tudi obutev.

Opremite se za športne aktivnosti, ki vam bodo v mrzlih zimskih dneh pognale kri po žilah in vas napolnile z energijo – pridite v Qcenter Ptuj v Puhovo ulico.