Vse za šport v Qcentru Ptuj

Vse za šport v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, v Qcentru v Puhovi, je vse v znamenju bogate in pestre jeseni.

Prvi šolski dnevi so za nami, zagotovo ste svoje šolarje pravočasno opremili z vsem, kar potrebujejo za uspešen začetek novega šolskega leta. Če kakšna malenkost v otroški omari ali šolski torbi še manjka, lahko vse ugodno kupite prav v Qcentru na Ptuju.

Ko se bodo otroci dobro navadili na šolske obveznosti, pa se bodo začele še športne aktivnosti in treningi, zagotovo pa si boste kakšno športno aktivnost omislili tudi odrasli. In tudi za to poskrbijo v Qcentru.

V trgovini Sportsdirect bodo vse, kar potrebujejo za treninge, našli nogometaši vseh generacij, saj so na voljo kakovostni dresi za otroke in odrasle. Da dober nogometaš postane odličen, potrebuje dobro opremo – v Sportdirectu najdete nogometno opremo priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike in ostalih. Seveda pa pri njih dobite tudi najboljše nogometne copate, brez katerih si ni mogoče predstavljati pravih treningov in na koncu tudi dobrih nogometnih rezultatov.

Sportsdirect pa je seveda prava zakladnica oblačil in opreme tudi za vse druge športne aktivnosti.

Tudi v prodajalni Tomas sport so se dobro pripravili na začetek nove sezone treningov in športnih aktivnosti. Tek je zagotovo najbolj priljubljena oblika rekreacije, zato v Tomas sportu najdete vse, kar potrebujete, da bodo vaši tekaški podvigi kar se da udobni. Za udobje pri teku so seveda najpomembnejši ustrezni tekaški čevlji – pri njih najdete izjemne tekaške čevlje znamke Hoka, ki jih vsi pravi tekači zagotovo že poznate, ostali pa jih spoznajte v trgovini Tomas sport, ki je tudi edino prodajno mesto daleč naokoli, kjer jih je moč kupiti.

Tako starši kot otroci dobro veste, da ima vsak šport svoje zakonitosti in zanj potrebujemo ustrezna oblačila in obutev – za vse športe najdete primerno opremo prav v Tomas sportu, kjer bodo za udoben korak v svet odraslosti poskrbeli še za tiste mlade, ki tudi sicer dnevno ob vsakodnevnih aktivnostih naredijo veliko korakov.

Tudi pohodništvo je izjemno priljubljena aktivnost in pri tem je še toliko pomembnejše, da se v hribe ali na kakšen daljši pohod odpravimo primerno opremljeni, predvsem pa dobro obuti. Tomas sport ponuja udobno, lahko in izjemno kakovostno pohodniško obutev znamk New balance in Salomon.