Vse za šport v Qcentru Ptuj

Vse za šport v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, v Qcentru v Puhovi ulici, je vse v znamenju bogate in pestre jeseni. Prvi šolski dnevi so za nami, kmalu pa se bodo začele še športne aktivnosti in treningi. Tudi za to poskrbijo v Qcentru.

V trgovini Sportsdirect bodo vse, kar potrebujejo za treninge, našli nogometaši vseh generacij, saj so na voljo kakovostni dresi za otroke in odrasle. Tako starši kot otroci dobro veste, da ima vsak šport svoje zakonitosti in zanj potrebujemo ustrezna oblačila in obutev – za vse športe najdete primerno opremo prav v Sportsdirectu. Da dober nogometaš postane odličen, potrebuje dobro opremo – v Sportdirectu najdete nogometno opremo priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike in drugih. Seveda pa pri njih dobite tudi najboljše nogometne copate, brez katerih si ni mogoče predstavljati pravih treningov in na koncu tudi dobrih nogometnih rezultatov. Sportsdirect pa je seveda prava zakladnica oblačil in opreme tudi za vse druge športne aktivnosti.

V svetu mode, kjer se trendi hitro spreminjajo, je eden izmed ključnih elementov izražanja osebnega stila edinstven streetwear. Tomas Sport Premium, vaša destinacija za visokokakovostno modno oblačilo, se je specializiral za prodajo streetwear oblačil priznanih blagovnih znamk, kot so Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Karl Lagerfeld in druge. Ponujajo veliko izbiro puloverjev, trenirk, majic, jopic in drugih oblačil, ki vam omogočajo, da svoj osebni slog izrazite na način, ki odseva sodobno svetovljanstvo. Streetwear je več kot le način oblačenja; je kultura, način življenja in izraz posameznikove osebnosti. Pri Tomas Sport Premium se trudijo, da bi zadovoljili potrebe vsakega posameznika. Ekipa je predana zagotavljanju najnovejših trendov in najboljših izdelkov na trgu. Ne glede na to, ali iščete udobne trenirke za vsakdanjo uporabo, trendovski pulover za večerni izhod ali stilsko majico za posebno priložnost, so tu, da vam pomagajo najti popoln kos, ki ustreza vašemu slogu. Trudijo se tudi za odlično storitev strankam, ki vključuje enostavno vračilo in prijazno ekipo, ki vam bo pomagala pri vsakem vprašanju. Tomas Sport Premium je vaša destinacija za kakovostno streetwear modo priznanih blagovnih znamk. Ne glede na vaš slog in okus vam bodo pomagali najti popoln kos. Obiščite jih in izrazite svoj osebni slog s streetwear oblačili visoke kakovosti iz prodajalne Tomas Sport Premium v Qcentru Ptuj.