Vse za šolo – v Bags&More ter Office& More v Qcentru Ptuj

Vse za šolo – v Bags&More ter Office& More v Qcentru Ptuj

September se bliža in starši verjetno že nestrpno iščete vse, kar vaši otroci potrebujejo za uspešen vstop v novo šolsko leto. Čisto vse na enem mestu boste našli v največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi.

Z obiskom galanterije Bags&More in papirnice Office&More se boste izognili tekanju po trgovinah in iskanju številnih malenkosti, nakup boste opravili na enem mestu, prijazne prodajalke pa vam bodo pri tem ponudile še veliko nasvetov. Ob nakupu nahrbtnikov in peresnic izkoristite 30-odstotni popust.

Izbira primerne šolske torbe je predvsem za otroke v prvi triadi izjemno pomembna. Izberite nov petdelni set iz kolekcije ABC123, ki vsebuje šolsko torbo z ergonomskim hrbtiščem in odsevnimi trakovi, 28-delno peresnico, prazno peresnico, vrečko za copate in denarnico. Na voljo so tudi štiridelni seti s šolskimi torbami, ki jih odlikujejo nastavljive naramnice, stabilno in trdno dno, nastavljivo hrbtišče po višini, ledveni pas in nemški fidlock sistem zapiranja.

Na policah je tudi nova kolekcija Gorjuss, v kateri najdete šolske torbe, peresnice, vrečke za copate in zvezke. Očarale vas bodo nove peresnice Superstar, pa tudi nahrbtniki znamke Rucksack vas bodo navdušili, saj je za vsak nahrbtnik na voljo tudi ujemajoča peresnica. Nahrbtniki imajo notranji organizator, ergonomsko hrbtišče, nastavljive trakove, nastavljiv prsni trak in stranske žepe, primerni pa so tudi za prenosne računalnike. Izbirate lahko še med nahrbtniki drugih znamk, tudi Dakine in Eastpak.

Seveda je pomembno tudi, kakšna pisala uporabljajo otroci. Izberite Stabilo svinčnike, barvice, voščenke, nalivna peresa in rolerje; ali pa izberite nalivna peresa, narejena v Sloveniji. Ne pozabite pa še na druge drobne stvari, ki morajo biti v vsaki peresnici – kemične svinčnike, radirke, lepilo, ravnila, šilčki in šestila.

Da bo šolsko delo dobro organizirano, izberite šolske planerje, organizatorje in mape različnih motivov, vsekakor pa je treba ob začetku šolskega leta poskrbeti še za copate – copate Copa cop odlikujejo 100-odstotno usnje, nedrseča guma, tekstilna podloga in mehka pena.

To pa še ni vse. Na voljo je tudi velika izbira steklenic za vodo z varnostnim sistemom zapiranja, brez nevarnega BPA, ki so primerne tudi za pomivalni stroj.

Naj bo nakup šolskih potrebščin sproščeno doživetje – v galanteriji Bags&More in papirnici Office& More v Qcentru Ptuj.