Vse za poletje v qcentru ptuj

Vse za poletje v qcentru ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, v Qcentru v Puhovi ulici, je v tem poletju izjemno živahno. Poteka nagradna igra, v kateri lahko na enostaven način, s samo malo sreče, ujamete čudovite nagrade. Do 28. avgusta pri blagajnah vseh prodajaln v Qcentru prejmete kuponček, na katerega zapišite svoje podatke in ga izpolnjenega oddajte v skrinjico na odru. 28. avgusta, na zaključni prireditvi, bomo z žrebanjem kupončkov podelili čudovite nagrade: 1 x Android TV Toshiba, 1 x moško kolo, 1 x žensko kolo, 1 x otroško kolo ter 25 x Qcenter bon za 20 evrov. Žrebanje bo potekalo 28. 8. 2021 v Qcentru. Poleg tega lahko vsak teden lepe nagrade ujamete na spletni strani in FB profilu Qcentra Ptuj.

V Qcentrovih trgovinah je cel julij moč kupiti vse za nepozaben dopust.

V trgovini SportsDirect vas poleg široke izbire kopalk in pripomočkov za plavanje čaka še pohodniška oprema – za tiste, ki se raje odpravite v hribe.

V trgovini NKD so pripravili poletni festival, ki ponuja vse, kar potrebujete za sproščene počitnice, zelo pestra je izbira poletih klobukov.

V trgovini Sinsay boste našli široko paleto modernih kopalk in natikačev, največja izbira igrač za plažo za najmlajše pa je na voljo v trgovini KIK, kjer vas čaka pestra izbira kopalk po ugodnih cenah. Za sproščen poletni korak imajo v trgovini Pitarosso najširšo ponudbo poletnih sandal in obutve za odrasle in otroke.

Obiščite Qcenter Ptuj in si zagotovite vse, kar potrebujete za sproščen in prijeten dopust.