Vse za počitnice, dobro počutje in miren spanec dobite v Qcentru Ptuj

Vse za počitnice, dobro počutje in miren spanec dobite v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru Ptuj so poskrbeli za izjemno nakupovalno izkušnjo, ne glede na to, kaj iščete.

Turistična agencija Playa ponuja številne možnosti izletov na atraktivne destinacije. Pričarajte si kulinarično-umetniški izlet po poteh Avstrije ter obiščite atraktiven velikonočni sejem na gradu Kornberg in “svet pršuta” Vulcano. Odhod je 23. 3. 2024 izpred Qcentra Ptuj. V ceno 62 evrov so vključeni avtobusni prevoz po programu, cestne in varnostne pristojbine, obilna degustacija in voden ogled po svetu pršuta Vulcano, ogled gradu Kornberg in slovitega velikonočnega sejma na gradu, vodenje, spremstvo in organizacijo izleta.

Drage dame, ste za kratek “city break”? Poberite kovček iz omare, prijateljico, mamo ali sestro in skupaj obeležite dan žena, kot se šika – v Londonu, na Malti ali v Barceloni.

Če vas mika obisk Nizozemske v znamenju cvetja, izkoristite priložnost zagotovljenih odhodov z letalom ali avtobusom po izjemno ugodnih cenah.

Več informacij in rezervacije: Playa Qcenter Ptuj, 02 292 6004, info@agencija-playa.si.

Ob obisku Qcentra Ptuj obiščite še prodajalno Vitapur – ker se v Vitapurju zavedajo pomena kakovostnega spanca, so za vas pripravili prav posebne Dneve spanja, ki prinašajo ekskluzivno trojno ugodnost – ležišča do 40 % ceneje, brezplačno dostavo ležišč ter darilo – vzglavnik. Poleg tega lahko izkoristite še priljubljeno akcijo 1 + 1 gratis na vzglavnike, odeje in posteljnino. Pohitite in izkoristite odlične ponudbe ob Dnevih spanja. Akcija traja od 20. 2. do 3. 4. 2024.

Ne pozabite pa, da je zdaj pravi čas, da se lotite oblikovanja postave in se pripravite na poletje. Obiščite Lifestyle studio v Qcentru Ptuj in izkoristite številne možnosti vadbe in tretmajev, ki bodo poskrbeli za lep videz in dobro počutje. Zdrava prehrana in redna vadba naj postaneta vaši stalni navadi. Naročite se na prvi brezplačni termin, v okviru katerega se boste s strokovnjaki pogovorili o vaših ciljih ter izbrali idealen paket za vas. Preizkusite njihove inovativne naprave za izgubo teže in pilates vadbo za izboljšanje gibljivosti, oblikovanje telesa in izboljšanje telesne drže. V Lifestyle studiu je na voljo tudi spa kotiček, kjer bodo poskrbeli za razvajanje in popolno nego za vaše telo in dušo. Pokličite 059 190 499 in se naročite.

Prijeten vstop v pomladne dni vam želi vaš Qcenter Ptuj.