Vse za plažo – v Qcentru Ptuj

Vse za plažo – v Qcentru Ptuj

V vročih poletnih dneh bo obisk Qcentra, največjega nakupovalnega središča na Ptuju, poskrbel za vse, kar potrebujete za odhod na počitnice ali poležavanje na domači terasi. V Qcentru Ptuj boste ob vstopu v poletni dopustniški čas našli vse na enem mestu – od natikačev do letalskih vozovnic in vse vmes.

V prodajalni Sinsay najdete vse, kar potrebujete za modno in brezskrbno poletje: lahkotna in pisana oblačila za pohajkovanje po mestnih ulicah ali večerni sprehod ob morju. Izbirate lahko med različnimi modeli kopalk za vso družino in različne postave, ob tem pa boste pred odhodom na morje pri njih našli še vse, kar bo polepšalo poležavanje na plaži, očarala pa vas bo tudi izbira japonk in sandal s paščki v različnih stilih, ki kraljujejo to poletje.

V edini prodajalni Sportsdirect v Podravju bodo poskrbeli za vse športne navdušence. Pri njih po ugodnih cenah dobite vse za vroče poletne dni in številne športne aktivnosti, ki vam bodo krajšale poletne dni – od športnih oblačil do obutve in opreme.

V trgovini Mana dobite oblačila za vso družino, navdušil pa vas bo širok izbor otroških oblačil za še bolj udobne in brezskrbne poletne dni.

Tudi v prodajalni Kik boste našli veliko izbiro oblačil in pripomočkov za nepozabna morska doživetja, za tiste, ki radi načrtujete vnaprej, pa so na obešalnikih že jesenska oblačila.

V prodajalni NKD je vse v znamenju poletja, sonca in zabave. Pri njih najdete vse za popolno vodno zabavo s svojimi malčki: kapice, klobučke, ki bodo malčke ščitili pred močnimi sončnimi žarki, pa seveda igračke in pripomočke, s katerimi bodo uživali v morskih radostih.

Poletje je čas za zabavo in brezskrbnost! Združite oboje in nakupujte v prodajalni Pepco. Izberite sanjske igrače za svoje najmlajše in pri tem ne skrbite za cene, saj so res nizke. Preverite njihove hit cene in oblecite vso družino za malo denarja. Modni kosi zanjo, zanj in za najmlajše že čakajo na vas v trgovini Pepco v Qcentru Ptuj. Pred odhodom na morje pa obiščite še Tuš drogerijo in poskrbite tudi za dobro zaščito kože pred sončnimi žarki. Pri njih najdete tudi izdelke, s katerimi boste svojo kožo negovali po sončenju, šampone in regeneratorje za lase, pa seveda vso kozmetiko in pripomočke za brezhiben poletni videz.

Ustavite pa se tudi v poslovalnici Pošte Slovenije, kjer dobite kakovostne ovitke za svoje mobilne telefone najbolj priznanih blagovnih znamk.