Vse za modno in udobno jesen – v Qcentru Ptuj

Vse za modno in udobno jesen – v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, v Qcentru na Puhovi, je pred iztekom poletja izjemno živahno. Že to soboto bo ob 10. uri zaključek velike poletne akcije. Izmed vseh, ki ste med poletjem v skrinjico na odru oddali kupončke, bomo izžrebali dobitnike lepih nagrad – to so 1x Android TV Toshiba, 1x moško kolo, 1x žensko kolo, 1x otroško kolo ter 25x Qcenter boni za 20 evrov. Dogajanje bodo popestrili nastopi plesnih parov in skupin plesne šole Samba, ki v začetku septembra odpira svoja vrata v Qcentru Ptuj.

V zadnjih dneh pred začetkom šole boste v Qcentru našli vse, kar potrebujete za uspešen začetek novega šolskega leta.

V trgovini Pami je na voljo velika izbira čevljev, pa tudi šolski copati, copati za športne aktivnosti in prosti čas. Sveži modeli športne obutve in obutve za prosti čas so na voljo v prodajalni Pitarosso. Vse za športne navdušence najdete v trgovinah Sportsdirect in Tomas sport, v prodajalnah Sinsay in Pepco pa vas čakajo oblačila za otroke, da bodo le-ti v novo šolsko leto vstopili modno oblečeni. V prodajalni Bags and more je na voljo vse, kar šolarji potrebujejo ob začetku šole – predvsem kakovostne šolske torbe in nahrbtniki.

V trgovini Gamp boste našli ženska in moška oblačila višjega kakovostnega razreda, še zmeraj pa pri njih velja 60-odstotni popust na vsa oblačila s kratkimi rokavi, za jesenska oblačila pa že ponujajo 20-odstotni popust.

V trgovini KIK velja načelo ”cena pove vse”. O tem se boste lahko prepričalitakoj, ko boste stopili na otroški oddelek– po izjemno ugodnih cenah so na voljo jesenska oblačila za vstop v šolo, pa tudi odrasli boste zase v Kiku našli modna in cenovno ugodna oblačila.

V prodajalni NKD je že vseodeto v jesenske barve – zakaj se ne bi v takšnem stilu oblekli tudi vi – ženske, moški in otroci boste pri njih našli oblačila za prosti čas, šport in vse druge priložnosti.

Do 19. 9. ob nakupu v NKD dobite bon za 20 % popusta na celoten znesek ob naslednjem nakupu, ki ga boste opravili po 20. septembru, v teku pa je tudi akcija 3 za 2, ki velja za vse otroške majice z dolgimi rokavi po 3,99 evra – izberete tri izdelke po tej ceni, plačate pa samo dva.

V trgovini MANA sopripravljeni na jesen, saj so njihove police bogato založene z dekliškimi, fantovskimi, moškimi in ženskimi oblačili. Na vso poletno kolekcijo nudijo 70 % popusta, ob nakupu otroških pižam in spodnjega perila pa 20 ali 30 % popusta pri nakupu dveh ali treh izdelkov.