Vse za mamice in otroke – v nakupovalnem središču Qcenter Ptuj

Vse za mamice in otroke – v nakupovalnem središču Qcenter Ptuj

Največji dogodek za mamice, bodoče mamice, očke in vse ostale, ki z veseljem poskrbijo za udobje in dobro počutje malčkov, je vedno bližje. Nosečniško-otroški showroom bo v soboto, 29. oktobra, ko bodo nakupovalne ulice največjega nakupovalnega središča na Ptuju, Qcenter Ptuj, zavzeli ponudniki nosečniško-otroških izdelkov in storitev.

Izbirali boste lahko med pestro ponudbo prelepih ročno izdelanih otroških oblačil, lesenih igrač, lesenih mejnikov starosti, kape, rokavice, rutice in še veliko več.

Q Beauty Institute je prvi lepotni salon v Sloveniji, kjer ponujajo prav posebno storitev razvajanja za bodoče mamice – nego nosečniškega trebuščka. Odpravila bo srbečico zaradi suhe kože, nelagodje zaradi napenjanja, pomagala pri preprečevanju strij in skrbi zaradi drugih stvari. Z vami bodo tudi Zakladi trenutkov, ki ponujajo lesene personalizirane skrinjice, kamor lahko spravite vsak dragocen spomin svoje malčice ali malčka. Odgovore na vsa vprašanja boste dobile tudi vse mamice, ki se srečujete z večnimi dilemami in vprašanji glede nosilk – so dobre ali niso, jih strokovnjaki priporočajo ali odsvetujejo – vprašajte, karkoli želite, strokovnjakinje pri Nosiva se. Trgovina z najbolj cool otroškimi oblačili za otroke od 0 do 8 let je Cool Kids, kjer vas čakajo moderni dizajni, udobni materiali in unikatni dodatki.

Mamsi.si vas bo navdušil s čudovitimi seti za hranjenje, grizali in igračkami iz bambusa ali iz silikona.

LUXY je znamka slovenske ustvarjalke, ki šiva čudovita otroška oblačila. Znamka Bling Of Bloom se je rodila pred tremi leti, gre za živahen srebrni nakit, ki pa si ga mamice velikokrat zaželijo s personalizacijo. Atelje čudovitih idej vam bo vzel sapo s prečudovitimi izdelki, ki so personalizirana za dojenčka ali za mamico. Nastjina ustvarjalnica ponuja izvirne in unikatne izdelke za vašega otročička, od bodijev do držal za dudo. Z eno besedo »VAU«! Pri Molly Store vas čaka mini trgovina z otroško in športno opremo. Lepa.sem vam bo predstavile izdelke in naravna olja za suho krtačenje, kar še posebej nosečnice nujno potrebujejo za odpravljanje strupov in odvečne vode iz telesa. Smartibook vas bo navdušil z interaktivno knjigo brez besedila, ki na vsaki strani ponuja novo didaktično aktivnost. Pobrskajte še po didaktični sestavljanki in interaktivnih ter miselnih knjigicah.

Za piko na i bo tisti dan potekala velika nagradna igra za vse obiskovalce s praktičnimi nagradami vseh ponudnikov. Tega preprosto ne smete zamuditi. Se vidimo!