Vse za lepe praznike – v Qcentru Ptuj

Vse za lepe praznike – v Qcentru Ptuj

Pred nami so prazniki in v največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi ulici, so pripravili vse za to, da bo bodo praznični dnevi nepozabni.

Velika noč je seveda povezana s številnimi dobrotami, ki jih postavimo na mizo za svoje najdražje. Pridite v TUŠ supermarket Ptuj Puhova in na enem mestu boste našli vse, kar potrebujete za lepe praznike. Izbrali boste lahko kakovostne in okusne mesne izdelke – izjemno okusno šunko, najboljše klobase in salame, pa tudi pravi hren in seveda kruh, ki bo osnova vašega velikonočnega zajtrka. Na prodajnih policah Tuš Supermarketa Ptuj v Puhovi ulici pa boste našli tudi številne čokoladne dobrote – jajčka, zajčke in druge dobrote, s katerimi boste praznike polepšali vašim najmlajšim. Naj vas prepričajo svežina, kakovost ter več kot 70 % izdelkov slovenskega porekla. Obiščite TUŠ supermarket Ptuj Puhova, v Qcentru Ptuj.

Dragi starši, v MANI ne zamudite akcije na otroška oblačila! Prihranili boste 20 % pri nakupu dveh kosov in kar 30 % pri nakupu treh kosov oblačil ali pižam! Naj bodo vaši otroci modni junaki te pomladi. Akcija velja od 26. 3. do 30. 3.

Zdaj je morda pravi čas, da vašim šolarjem priskrbite nove šolske torbe, morda že za prihodnje leto. V prodajalni Bags&More so cene šolskih torb in nahrbtnikov ter izbranih potrebščin marca znižali kar do 50 odstotkov. Ne pozabite, to je akcija, ki se jo izplača izkoristiti, zato hitro pridite v prodajalno Bags&More v Qcenter Ptuj. Popust na izbrano ponudbo velja do 31. 3. 2024.

Za vse tiste, ki že razmišljate o počitnicah, pa je tu Turistična agencija Playa v Qcentru Ptuj. V teh dneh so pripravili privlačne velikonočne popuste, saj lahko pri njih počitnice na želenih destinacijah rezervirate tudi do 100 evrov ceneje. Ponudba velja za rezervacije, opravljene še do 30. marca, zato pohitite!