Vse za dopust v Qcentru Ptuj

Vse za dopust v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, v Qcentru v Puhovi ulici, so to poletje pripravili izjemne nagradne igre in ugodnosti. Ne pozabite, da do 28. avgusta pri blagajnah vseh prodajaln v Qcentru prejmete kuponček, na katerega zapišite svoje podatke in ga izpolnjenega oddajte v skrinjico na odru. Na zaključni prireditvi 28. avgusta bo žrebanje, na katerem bomo podelili čudovite nagrade: 1x Android TV Toshiba, 1x moško kolo, 1x žensko kolo, 1x otroško kolo ter 25x bon Qcenter za 20 evrov. Spremljajte dogajanje tudi na spletni strani in FB-profilu Qcentra Ptuj, saj lahko tudi tam vsak teden ujamete lepe nagrade.

Da boste ob odhodu na morje imeli že lepo zagorelo barvo, obiščite solarij, ki ga v Qcentru najdete na koncu hodnika, ki vodi proti sanitarijam. Tam nudijo samopostrežno sončenje celotnega telesa, kar pomeni, da sami izberete čas sončenja in vstavite ustrezno število žetonov.

V trgovini Mana v teh dneh nudijo dodatni 20% popust na artikle, katerih cene so že sicer znižane za 30 ali 50 %. Imajo tudi pestro kolekcija plažnih brisač in nepogrešljivih poletnih kosov oblačil, kot so pisane obleke za na plažo, poletne majice z morskimi motivi in velik izbor otroških poletnih oblačil za deklice in dečke.

Ko se boste vrnili z dopusta, pa se prepustite še razvajanju v frizersko-brivskem salonu za moške PA3K Barber Shop, kjer bodo poskrbeli za strokovno nego in oblikovanje moških frizur in brad.