Vse za decembrsko veselje – v Qcentru Ptuj

Vse za decembrsko veselje – v Qcentru Ptuj

Z izbiro ure za božično darilo nikakor ne morete zgrešiti – veseli je bodo tako moški, ženske, kot otroci. V prodajalni Slowatch v Qcentru najdete bogato izbiro ur za vse okuse. Pri njih lahko izbirate med športnimi in elegantnimi urami, med otroški­mi urami je na voljo bogata izbora ur znamk S Oli­ver in Casio, v prodajalni Slowatch pa dobite tudi ure in modni nakit iz kirurškega jekla, ki ne povzro­čajo alegijskih reakcij.

Mnogi se za nošenje ročnih ur ne odločijo zaradi alergij na nekatere kovine. Tudi zanje imajo rešitev v prodajalni Slowatch v Qcentru na Ptuju, kjer lah­ko dobite ure in modni nakit znamke Calvin Klein, ki so izdelani iz kirurškega jekla in ne povzročajo alergijskih reakcij.

Seveda si je v hitrem tempu življenja skorajda že nemogoče predstavljati življenje brez pametne ure, ki je povezana s telefonom, obenem pa skozi dan beleži naše aktivnosti.

V prodajalni Slowatch najdete bogato izbiro mo­dnega nakita, predvsem znamk Guess, Swarovski in Morellato. Tudi pri nakitu je za tiste, ki imajo aler­gijo na kovine, na voljo pestra izbira nakita znamke Calvin Klein iz kirurškega jekla.

Moški lahko za urejeno pričesko in brado obiščete frizersko brivski salon, ki je namenjen samo vam – PA3K Barber Shop Ptuj. S profesionalnim pristo­pom bo Patrik, ki se je leta 2017 v Dubaju uvrstil med sedem najboljših frizerjev na svetu, ustvaril frizuro, ki bo prilagojena posamezniku, njegovim lastnostim in strukturi las. Glede trenutnih tren­dov pa pove, da je najpomebnejše, da posameznik zna določeno pričesko nositi in v nadaljevanju še dodaja, da če frizer zna stranki dobro svetovati in posameznik zna pričesko ali brado dobro nositi, je to najboljši trend. Seveda pa je najbolj pomembna nega las in skrb zanje – s pravilno nego namreč lah­ko upočasnimo tudi pojav sivih las.

PA3K Barber Shop Ptuj deluje pod okriljem svetov­no znane linije izdelkov lasne kozmetike Keune.

Tudi nega brade zahteva profesionalni pristop, usposobljeno osebje PA3K Barber Shopa pa nudi prav to – strokovno nego moških brad, ki bodo tako še lepše in gostejše.

V decembrskih dneh, ko se nam vsem nekam mudi, je zelo priročno, da se lahko odpravimo do Okrep­čevalnice Na žlico pri Qcentru. Tam namreč prip­ravljajo najboljše domače jedi, ki vas bodo nasitile, ogrele in dale občutek domačnosti. Privoščite si lahko golaž, vampe in kranjske klobase, v posebni zimski akciji pa tudi pasulj za samo 4,90 evra. Še vedno pa velja, da ob nakupu dveh porcij dobrot na žlico brezplačno prejmete porcijo šmorna. Se vidimo v Qcentru Ptuj v Puhovi!