Vse diši po praznikih – v Qcentru Ptuj

Vse diši po praznikih – v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem centru na Ptuju – Qcentru Ptuj je v teh dneh vse v prazničnem vzdušju – če vam kaj za praznovanje še manjka, pa vse dobite prav v Qcentru.

V trgovini Sinsay se bo modno in ugodno oblekla vsa družina – ponujajo namreč kakovostna oblačila za moške, ženske in otroke – tudi takšna s prazničnimi motivi ter za svečane dogodke ob koncu leta.
Pri njih boste lahko izbrali tudi lepa in privlačna darila, saj imajo na voljo ogromno igrač, modnih dodatkov in dodatkov za dom. Na FB profilu Qcentra pa vas čaka tudi nagradna igra trgovine Sinsay– delite in všečkajte video, označite prijatelja, ki nujno potrebuje spremembo, ter se potegujte za lepe nagrade – podelili bomo štiri praznične pakete s prtički, skodelicami, muffin papirčki in svetlečimi lučkami.
Če še niste izbrali praznične dekoracije za svoj dom, bo treba čim prej obiskati Obi, kjer je na voljo največja božična ponudba okraskov in vseh vrst drugih izdelkov v Spodnjem Podravju. Čaka vas najpestrejša izbira božičnih drevesc prave zelene jelke, rezane kavkaške jelke, umetne jelke ter božična drevesca v loncu, pa seveda pisane lučke za okrasitev doma in okolice.
Vse za najboljšo praznično pojedino je na voljo v Ptujskem škrniclu v Qcentru, kjer ponudbo zaznamujejo tri besede – slovensko, butično in domače. Naj med prazniki zadiši po domači prekmurski in haloški gibanici, medu, okusnih medenjakih in suhem sadju – vse to dobite v Ptujskem škrniclu v Qcentru Ptuj, kjer ponujajo najboljše domače izdelke in pridelke.
Dišeče praznično vzdušje vas v teh dneh čaka v Glamur baru, kjer vas bosta navdušili dovršena oprema in prijazna postrežba. V Glamur baru boste tople napitke lahko popili na terasi, ki je na novo urejena in ogrevana. V hladnih dneh vas bo ogrela slastna vroča čokolada, pri kateri lahko izbirate med različnimi okusi, kot so kokos, lešnik, karamela ter bela ali navadna mlečna čokolada. V prazničnih dneh vas bodo razvajali s ponudbo 40 različnih vrst čajev, najboljšim kuhanim vinom, sirupi Monin, vročim ginom in vročo limonado.
Naj bodo prazniki prijetni, topli in dišijo po domačem – v Qcentru Ptuj.