Vroča poletna ponudba v Qcentru Ptuj

Vroča poletna ponudba v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, v Qcentru v Puhovi, je v tem poletju zelo vroče – tako zaradi privlačnih nagradnih iger kot pestre počitniške ponudbe. Vse do 28. avgusta pri blagajnah vseh prodajaln v Qcentru prejmete kuponček, na katerega zapišite svoje podatke ter ga izpolnjenega oddajte v skrinjico na odru. Na zaključni prireditvi, 28. avgusta, bo potekal žreb, med sodelujoče pa bomo razdelili enkratne nagrade: 1 x android TV Toshiba, 1 x moško kolo, 1 x žensko kolo, 1 x otroško kolo ter 25 x Qcenter bon za 20 evrov.

V drogeriji Tuš vam je pred odhodom na morje na voljo najpestrejša ponudba krem za sončenje za otroke in odrasle ter vse za nego las in telesa po sončenju.

V trgovini Gamp nudijo 50 % popusta na vse izdelke, pri njih vas čaka pestra poletna kolekcija oblačil ter vseh oblačil za na plažo.

V trgovini Pami je na voljo široka in ugodna ponudba modnih poletnih sandalov za ženske in moške, pestra pa je tudi izbira poletne obutve za otroke.

V trgovini Sariko v teh vročih dneh izberite lahkotna indijska oblačila in obutev, za zaščito glave je na voljo pestra ponudba klobukov, imajo pa tudi najširši izbor torbic in torb za plažo.

V trgovini Vitapur boste našli najprijetnejše in najmehkejše brisače za plažo, za udoben poletni sprehod pa v trgovini Tomas sport izberite lahkotno originalno obutev Crocs in japonke Ipanema. Tudi sicer imajo na voljo bogat izbor natikačev različnih blagovnih znamk.

V optiki Oftalmos boste našli kakovostna sončna očala za vse modne okuse, ki bodo vaše oči zaščitile pred močnimi sončnimi žarki, pred odhodom na dopust pa se oglasite še v poslovalnici Sgermobil, kjer boste za zaščito svojega mobilnega telefona našli bogato izbiro etuijev. Še preden odidete na zaslužen dopust, pa lahko tam na avtomatu plačate položnice.