Veselo v vroče poletje – s Qcentrom Ptuj

Veselo v vroče poletje – s Qcentrom Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, vas v teh prvih poletnih dneh pričakujejo z bogato ponudbo in ugodnimi cenami.

V preteklih dneh so plesalci plesne šole Samba, ki ima svoje prostore v Qcentru Ptuj, pripravili pravo plesno poslastico. Plesalke in plesalci, ki so v zadnjem letu v tujini na vseh svetovnih in evropskih prvenstvih dosegli vse mogoče zmage, so ob vstopu v počitnice svojo plesno produkcijo predstavili tudi doma. Pripravili so spektakel, kot ga še ni bilo, in vse prisotne navdušili s prikazanimi nastopi, poleg tega pa še enkrat dokazali, da je vpis v plesno šolo Samba najboljša odločitev.

Po vse za šolo v Office & More in Bags & More v Qcenter Ptuj

Mi navijamo za preproste nakupe po seznamih šol in za najboljše ugodnosti za starše!

Izkoristite popuste: 5 % na delovne zvezke, učbenike in učila do 1. 7. 2024, do 50 % na izbrano ponudbo šolskih torb, nahrbtnikov in potrebščin, 80 % popusta na vrhunski skiro za otroke in odrasle ter privlačne tedenske ugodnosti. Ugodne nakupe opravite v Office & More in Bags & More.

Od šolske torbe do nahrbtnika, od zvezka do mape, od barvic do radirke in vse vmes – vse za šolo! Za vas imajo pripravljene sezname vaše šole, da je naročilo lažje in hitrejše. Po dogovoru pripravijo celoten paket za šolo! EKSKLUZIVNO: če prednaročite delovne zvezke po seznamu šole (2. in 3. triletje) ali kupite šolske potrebščine po seznamu šole (velja za 1. triletje), pridobite ekskluzivno ponudbo: vrhunski skiro po ceni 14,99 € (80 % popusta, redna cena 74,97 €)! Otroci bodo navdušeni.

Današnji petek, 28. junij, je pri NKD dan za upokojence, saj vsem upokojencem podarjamo 20 % popusta na celoten nakup nad deset evrov. Pri blagajni pokažite svojo kartico upokojenca in si zagotovite 20 % popusta na celoten nakup pri nakupu nad 10 €. Ne velja za nakup darilnih bonov. Veselimo se vašega obiska v prodajalni NKD v Qcentru Ptuj.