Veselo ob rojstnem dnevu in pred pričetkom šole

Veselo ob rojstnem dnevu in pred pričetkom šole

Danes, 26. avgusta, v Qcentru, največjem nakupovalnem središču na Ptuju, praznujemo 12 let delovanja. Cel dan obiskovalce čaka čarobna zabava – na voljo bodo napihljiva igrala, pripravljamo številne nagradne igre, z nami bodo odlični plesalci plesne šole Samba ter bruhalci ognja. Dan bo popestrila bogata kulinarična ponudba, cel dan pa vas v vseh Qcentrovih prodajalnah čakajo dodatni popusti.

Naši najmlajši se vračajo v šolske klopi in v igralnice vrtcev, a so jim lanska oblačila najverjetneje premajhna. Zato so pri Mani mislili na vas in pripravili akcijo, ki bo kot nalašč za to veselo obdobje. Izkoristite akcijo na novo kolekcijo otroških oblačil, kjer vam ob nakupu dveh kosov podarijo 20 %, ob nakupu treh pa kar 30 % popusta. Sedaj je pravi trenutek, da obiščete svojo najbližjo trgovino Mana ali kliknete na spletno stran www.mana.eu in izberete otroška oblačila jesenske kolekcije za svoje najdražje! Akcija traja do 28. 8. 2022.

Galanterija Bags&More / papirnica Office&More vas tik pred začetkom novega šolskega leta razveseljuje z odličnimi ugodnostmi na izbrane modele šolskih torb, setov in šolskih nahrbtnikov. Dobite jih lahko do 40 % ugodneje in tako bistveno zmanjšate svoje stroške za novo šolsko leto. Ko se boste odpravili po nakupih za šolo, se oglasite v Bags&More / Office&More, tu dobite vse na enem mestu – pestro ponudbo in dostopne cene. Akcija velja do 31. 8. 2022 oz. do odprodaje zalog. Popust se obračuna na blagajni. Akcija velja tudi v spletni papirnici www.go2school.com.

Odkrijte kolekcijo Skulvajb – najbolj trendi šolsko kolekcijo za najstnike.

Privlačni, razigrani motivi poskrbijo za večjo motivacijo med učenjem in za kanček mode na šolski klopi. Nad kolekcijo Skulvajb so navdušene predvsem šolarke višjih razredov, dijakinje in tudi študentke, izbirajo pa lahko med mapami, bloki, organizatorji, planerji, pisali in stekleničkami za vodo za prepotrebno rehidracijo med poukom. Kolekcija je ekskluzivno na voljo v galanteriji Bags&More / papirnici Office&More.

V Vitapurju pa vas do 31. avgusta čakajo dnevi nakupov brez davka. Akcija velja na kar 500 tudi že znižanih izdelkov samo do 31. avgusta. Vitapurjevo ležišče dobite kar do 50 odstotkov ceneje, ob nakupu izbranih ležišč pa dobite še darilo – vzglavnik in brezplačno dostavo na dom.