Veselo in razposajeno smo praznovali 12. rojstni dan

Veselo in razposajeno smo praznovali 12. rojstni dan

Minuli petek je bilo v Qcentru Ptuj veselo in živahno, saj smo v največjem nakupovalnem središču na Ptuju obeležili 12. rojstni dan. Dvanajst let že torej Qcenter Ptuj svoje obiskovalce razvaja z bogato, pestro in ugodno ponudbo, praznovanje pa je bilo glasno, polno plesa in dobre volje.

Praznovanje so popestrili plesalci Plesne šole Samba s točko plesnih prvakov. Vsem plesnim navdušencem so posredovali informacije o plesnih tečajih in vpisih na Sambini info točki.

Pred Tajkun barom je nastopila glasbena skupina Smile, na oder je stopil Ivan Švajgl, v Qcentru pa je zbrane zabaval Dejan Dogaja, ki ga predvsem otroci naravnost obožujejo. Z najmlajšimi je zapel in zaplesal ter jim pričaral nepozabno praznovanje.

Za lepotno osvežitev so poskrbeli v Q Beauty Institute, za pravo čarovniško dogodivščino pa v Arbadakarba Party shop, kjer so otrokom predstavili žonglerske podvige, poskrbeli so tudi za zmeraj priljubljeno poslikavo obrazov in otroke prelevili v priljubljene in pisane pravljične like. Klovn Tomi je navdušil s svojo iskrivostjo in pozitivno energijo, ki je ob njegovem nastopu preplavila vse zbrane. Z nami so bili tudi mladi pevski talenti – nastopila je zmagovalka osme sezone projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo Lejla Bečirović, ki se ji je pridružila še ena mlada pevka, Hana Kmetec. Skupaj sta očarali obiskovalce in dokazali, da imata izjemen pevski talent.

Vrhunec rojstnodnevnega praznovanja je bila seveda sladka in slastna rojstnodnevna torta – v Qcentru smo ob praznovanju za obiskovalce pripravili kar štiri ter vsem, ki ste bili z nami, še dodatno popestrili poseben dan, ki bo vsem ostal v izjemnem spominu – tudi zaradi številnih nagradnih iger in popustov, ki so jih ta dan kupcem ponudili v vseh Qcentrovih trgovinah in lokalih.

Praznovanje je bilo izjemno in veseli smo, da ste bili z nami – da smo lahko skupaj obeležili dvanajst let delovanja največjega nakupovalnega središča na Ptuju. Veselimo se že novih podvigov in komaj čakamo, da se spet srečamo – v Qcentu Ptuj v Puhovi ulici.