Veliki poročni spektakel v nakupovalnem središču Qcenter Ptuj!

Veliki poročni spektakel v nakupovalnem središču Qcenter Ptuj!

Poročno sezono 2023 bomo v nakupovalnem središču Qcenter Ptuj v Puhovi ulici 21 začeli v velikem stilu, saj se bodo predstavili številni poročni ponudniki, ki bodo poskrbeli za vajin popolni poročni dan. Zraven vseh poročnih ponudnikov za vas pripravljamo tudi dodatno kulinarično in vinsko ponudbo, glasbene goste in še veliko več. Če se boš kmalu sprehodila v svoji poročni obleki na svoj veliki dan, potem te vabimo, da pogledaš ponudbo prečudovitih poročnih oblek.

Med ponudniki bosta lahko našla ponudbo poročnega ateljeja Vajina romanca, kjer bosta imela na voljo široko izbiro popolnih poročnih oblek vseh barv in oblik.

Tudi Poročni kotiček bo navdušil s pestro izbiro poročnih oblek in vseh poročnih dodatkov. Ženske večerne obleke bo predstavil modni premium butik Stajling, kjer najdete celotno barvno paleto prelepih oblek za družine in ostale goste.

Za vabila, medije, sedežni red in druge izdelke bosta pri LITERAS KALIGRAFIJA našla unikatne poročne tiskovine, ki jih gospa Zlatka združuje z lepopisjem, oziroma z ročno izpisano kaligrafijo. Za vaju ustvari unikatna personalizirana darila za to življenjsko prelomnico.

Brez prstanov ni poroke in za to bo poskrbelo Zlatarstvo Tofant, kjer vaju bodo navdušili s prelepimi kosi poročnega nakita.

ArbadaKarba Shop bo poskrbel, da bo dekoracija na vajin poročni dan kakor iz pravljice. Cvetlične dekoracije ter baloni vseh oblik in bleščic bodo navdušili tudi neveste s še tako preprostim stilom. Za češnjo na smetani pa za vse bodoče zakonce (še posebej neveste) pripravljamo veliko POROČNO MODNO REVIJO, kjer boste spoznale najnovejše poročne modne trende in še pomembneje: večno poročno klasiko z vsemi bleščečimi poročnimi modnimi dodatki. Med modno revijo bo s harfo vse razvajal glasbeni duo De Liri, s saksofonom glasbeni mojster Blaž Švagan, poleg ljubezni pa bodo nakupovalne ulice Qcentra preplavili še čudoviti vokali pevk Teje, Natalije in Ane.

Se vidimo v SOBOTO, 26. NOVEMBRA 2022, od 10. ure naprej! Poročna modna revija se začne ob 17. uri. Povej naprej!

Ponudniki poročnih storitev lahko za sodelovanje na dogodku pošljete povpraševanje na naslov: prireditve@qcenterptuj.si.Ne pozabite pa, da se bliža črni petek – Black Friday. Qcenter Ptuj bo 23., 24. in 25. novembra odprt do 21. ure. Izkoristite izjemno ponudbo in najvišje popuste – pridružite se nam v Qcentru Ptuj.