V Qcentru Ptuj že diši po pomladi

V Qcentru Ptuj že diši po pomladi

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi – so pripravljeni na pomlad, če vas mika ugoden nakup zimskih oblačil in obutve, pa je Qcenter prav tako pravi naslov za vas.

Naj valentinovo traja še cel konec tedna. V Qcentru Ptuj vam v teh dneh s svojo ponudbo še vedno pričarajo romantično vzdušje. Če boste praznik zaljubljenih obeležili ta konec tedna, vam v Qcentru ponujajo vse, kar potrebujete – nakit, rože, spodnje perilo, parfume, čokolado in še kaj.

Oglasite se v Tuš drogeriji in odkrijte novosti na njihovih policah – AFRODITA PEPTIDE. Spoznajte štiri visoko učinkovite LIFTING eksperte, ki bodo spremenili vsakodnevno rutino vsake sodobne ženske. Predstavljajo vam izdelke, ki naredijo »filler« učinek na naraven in neinvaziven način. Spoznajte prave eksperte – to so vlažilna ultra-lifting krema & hranljiva ultra-lifting krema, ki izboljšuje čvrstost kože za 35 % ter tonus za 27 %; TRIPLE BOOST Lifting serum, ki ščiti pred poškodbami celične DNA, povzročenimi z UV-sevanjem, ter TRIPLE-ACTION očesna krema s kofeinom, ki deluje proti podočnjakom, temnim kolobarjem in zabuhlosti. Izdelki vas že čakajo na policah, da jih preizkusite. Katere boste preizkusili najprej? Se vidimo v Tuš drogeriji v Qcentru Ptuj.

V prodajalni Intersport pa bo ponudba očarala vse navdušence nad športom. Če radi nakupujete na spletu, hitro ujemite dodatni, 20-odstotni popust na zimska oblačila in obutev. In kar je najlepše – sploh vam ne bo treba čakati na obisk poštarja, saj lahko svoj paket prevzamete v prodajalni Intersport v Qcentru Ptuj, ob tem pa se sprehodite med policami in izberete še kakšno športno oblačilo, obutev ali pripomoček, saj je ponudba res bogata in pestra. Začeli pa so se tudi zares neverjetni popusti v trgovini Mana v Qcentru Ptuj. Izkoristite 70% sezonski popust na oblačila in modne dodatke iz kolekcije jesen/zima. Akcija velja od 12. 2. do 29. 2. 2024.