V Qcentru Ptuj vse diši po pomladi

V Qcentru Ptuj vse diši po pomladi

Zadnji februarski dnevi v največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, prinašajo izjemno ponudbo po najugodnejših cenah. Zdaj je pravi čas, da jih obiščete in poskrbite za ugodne nakupe.

V prodajalni PittaRosso so pripravili totalno odprodajo obutve iz zimske kolekcije. Pomlad je pred vrati in na policah je treba sprostiti prostor za svežo pomladno obutev. To pa prinaša izvrstno priložnost, da kupite modno in kakovostno obutev za mrzle zimske dni. Cene so res ugodne, zato hitro zavijte v prodajalno PittaRosso v Qcenter Ptuj. Poskrbeli pa so tudi za maturantke, saj imajo izjemno pestro ponudbo najlepših salonarjev, s katerimi boste zablestele na maturantskem plesu. Izbira je res bogata in zagotovo boste maturantke v PittaRossu našle najlepše salonarje, ki bodo izvrstno dopolnili izgled vaše svečane obleke, plesni korak pa bo eleganten in samozavesten.

V prodajalni Sportsdirect so že pripravljeni na pomlad in številne športne aktivnosti. Poskrbite za športno obutev, s katero bodo vaši treningi ali sprehodi v naravi udobni, korak pa lahek. Ne glede na to, katero športno aktivnost boste izbrali, v Sportdirectu boste našli vsa oblačila in opremo, ki jo potrebujete za svoj najljubši šport. Tako bodo treningi še prijetnejši, vaše počutje po opravljeni aktivnosti pa enkratno.

Ste radi na vrtu? Potem nujno zavijte v Obi – tam so res pripravljeni na pomlad. Za vse vrtičkarje, tiste, ki radi urejate okolico svojih domov in obožujete pisane in urejene vrtove – Obi je pravi naslov za vas.

Vitapur pa v teh dneh vabi na hišni sejem. Cene kakovostnih izdelkov iz njihove ponudbe so nižje tudi do 75 odstotkov. Hišni sejem traja od 23. 2. do 4. 3. Oglasite se pri njih v Qcentru Ptuj ter izberite kakovostne in udobne izdelke za udobnejše življenje.