V Qcentru Ptuj poskrbijo za vse vaše želje

V Qcentru Ptuj poskrbijo za vse vaše želje

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, vsak dan poskrbijo za nepozabno nakupovalno izkušnjo.

Prišla je pomlad in čas je, da polepšate svoj vrt, teraso ali balkon. Vse, kar za to potrebujete, boste našli v Obijevi trgovini v Qcentru Ptuj. V petek, 28., in v soboto, 29. aprila, obiščite OBI-jev praznik rastlin, kjer boste našli vse – od svežih barvnih konceptov do harmonične igre oblik: rože vam ponujajo številne priložnosti, da postanete kreativni in naredite postavitve po vaši meri. Na ogled so postavljene vse vrste rastlin, primernih za vaš balkon ali teraso: cvetoče, zelene, začimbe, prijateljice čebel, lahko pa si uredite tudi mini zelenjavni vrt ali si pričarate toskansko vzdušje. Tudi tokrat OBI ob nakupu njihovih korit in balkonskih cvetlic nudi brezplačno zasajevanje. Na Obijeve svetovalce pa se lahko obrnete za strokovni nasvet. Poleg rastlin vas bodo v njihovih trgovinah čakali tudi vsi drugi izdelki za vrt; vrtno pohištvo, žari, vse za nego trate. Z njihovo pomočjo boste tako res dobro pripravljeni na pomlad in bližajoče se poletje.

V Pittarossu pomlad zaznamuje čudovita kolekcija salonarjev in sandalov različnih barv, z bleščicami ali brez, na vezalke ali z zapenjanjem, s peto ali le modno platformo. Vsa ta pisana ponudba je na voljo, da jo pomerite in zablestite na vašem sanjskem dogodku – poroki, maturantskem plesu, valeti, obhajilu ali krstu. Toplo vreme pa številne že vabi na morje in prvomajski prazniki bodo idealna priložnost za to, da si privoščite razvajanje na morju ali v kakšnem bazenskem kompleksu. Za pravo obutev bodo poskrbeli v PittaRossu, saj na njihovih policah že najdete natikače, sandale in sandale s peto, vse z edinstveno spominsko peno, s katerimi bo vaš korak ob morju še udobnejši. Da boste brez strahu stopili v morje, pa si priskrbite mehke in udobne vodne čevlje, ki so v prodajalni PittaRosso na voljo v številnih trendi barvah in modelih.

Ob obisku Qcentra Ptuj pa si privoščite še kratek oddih in posedite v Tajkun baru ali Glamur baru. Ob božanju sončnih žarkov si privoščite najboljšo kavo v mestu, osvežilno limonado ali kak drug napitek, ki bo polepšal klepet s prijatelji.