V Qcenter prihaja Plesna šola Samba

V Qcenter prihaja Plesna šola Samba

V največje nakupovalno središče na Ptuju, v Qcenter na Puhovi, bo od septembra še bolj veselo, saj tja prihaja  Plesna šola Samba. Ta deluje že več kot 12 let. Ukvarjajo se s poučevanjem različnih zvrsti plesa – od tekmovalnih do rekreativnih plesov, organizacijo prireditev, valet, maturantskih plesov, plesnih delavnic in priprav, tematskih plesov za odrasle ter rojstnodnevnih zabav za otroke.

Njihov slogan je ”za vse generacije”, kar pomeni, da pri njih najdete plesne tečaje za vso družino, od vrtčevskih otrok do tistih malo starejših. Plesna šola Samba je namenjena začetnikom, tistim, ki želijo svoje plesno znanje obnoviti ali nadgraditi in seveda tudi tekmovalcem – vsem, ki imajo veselje do plesa.

Zakaj se odločiti za Plesno šolo Samba? Odgovor je preprost. Ker imajo ugodne cene in strokovni kader, ki skrbi za poučevanje plesnih korakov; ker so vključeni v Plesno zvezo Slovenije in tako svojim tekmovalcem omogočajo  vključitev v plesni tekmovalni sistem, na katerem dosegajo odlične rezultate tako doma kot v tujini.  ker sta pri nas dobra volja in pozitivno vzdušje obvezna in ker se tudi v prostem času veliko družimo in smo kot ena velika družina.

Vabljeni v Q-center Ptuj, vpisi že potekajo. Prijave in informacije sprejemajo na: info@plesnasola-samba.si ter na 041-513-655.