V NKD po najboljše poletne kose iz naravnih materialov za vso družino

V NKD po najboljše poletne kose iz naravnih materialov za vso družino

Poletje je čas za uživanje na soncu, druženja in brezskrbne trenutke, preživete v naravi. Za vse to pa potrebujete primerno garderobo. Obiščite prodajalno NKD v Qcentru Ptuj ter poskrbite za udobna in kakovostna oblačila za vso družino.

Poletna oblačila naj bodo izdelana iz naravnih materialov, kot so bombaž, lan in viskoza.

Bombaž je idealen in najprijetnejši poletni material. Primeren je tako za majice, bluze, hlače kot tudi srajce, krila in obleke. Je hladen in prijeten na dotik, koža pa v njem z lahkoto diha.

Lan je 100 % naravna tkanina, biorazgradljiva in primerna za recikliranje. Zagotovo so lanena oblačila najboljša izbira v vaši poletni garderobi, saj so zelo zračna, prijetno hladna, mehka in koži prijazna, hkrati pa jih odlikuje sposobnost vpijanja vlage, zato se v njih ne potimo.

Viskoza je izdelana iz lesa, ki ga z več procesi predelajo v vlakno. Oblačila iz viskoze so zračna, se ne mečkajo in so enostavna za vzdrževanje.

Za dobro počutje v vročih poletnih dneh torej izbirajte oblačila iz lahkih, naravnih materialov.

Ker je konkurenca na trgu velika in močna, si prizadevamo biti najboljši

Visoki standardi

Ves naš tekstil skrbno testirajo neodvisni in certificirani laboratoriji. Želimo, da nam zaupate v vseh pogledih. Naša povečana uporaba oznak za OEKO-TEX Standard 100 je pomemben sestavni del tega.

Pošteni pogoji

Zavezani smo nenehnemu izboljševanju in razvoju delovnih in socialnih standardov v naši globalni dobavni verigi.

Opazno dobri materiali

Naši skrbno izbrani materiali zagotavljajo dobro združljivost s kožo in visoko ravnjo udobja. Glede na izdelek izberemo najprimernejše materiale.

Preverjena kakovost

Vsak izdelek skrbno preverimo interno in eksterno med proizvodnim procesom od začetka do konca v skladu z jasnimi standardi kakovosti – od izbire materialov do zahtev glede onesnaževalcev in trajnosti.

DA za okolje Zavezani smo varovanju okolja z upoštevanjem standardiziranega sistema ravnanja z okoljem. Za nas je to temelj za odgovorno in skrbno ravnanje z viri ter varovanje okolja.