Ugodna poletna ponudba in veliko celodnevno praznovanje v Qcentru Ptuj

Ugodna poletna ponudba in veliko celodnevno praznovanje v Qcentru Ptuj

Poletje se še ni poslovilo, saj vas v prodajalni Pittarosso v Qcentru Ptuj še vedno čaka poletna obutev po cenah, znižanih kar do 70 %, razen tega pa več kot 2.000 parov obutve po ceni od 10 do 20 evrov, povrh tega pa še družinski popust – “KUPI TRI ZNIŽANE PARE OBUTVE IN ČETRTEGA TI PODARIMO”.

Pa vendar se počasi vsi zavedamo, da šolske klopi že čakajo nadobudneže, željne novega znanja in dogodivščin. Naši otroci ter najstniki bodo kmalu zakorakali v šole, zato so v Pittarossu Ptuj pripravili veliko akcijo pravkar prispele nove kolekcije Back to School, saj želijo, da bo ta korak lahkoten, vesel in najbolj kul. Nekaterim modelom so cene znižali do 40 %, prav tako pa vas na socialnih omrežjih Pittarossa čakajo kupončki za popust ter številne nagradne igre.

Pravkar prispela kolekcija vas bo navdušila tako v barvah letošnjih trendov kot s svojimi mehkimi linijami in dodatki, ki bodo iz otroških oči privabili žar in igrivost. Za udobnost in lahkoten korak bodo poskrbeli številni modeli s posebnimi mehkimi vložki, spominsko peno in kakovostno obliko stopal.

Tiste malo večje “otroke”, ki jim obutev predstavlja njihov kul stil, pa že čaka nova kolekcija superg, trendi čevljev, jesenskih bularjev in še in še. Vabljeni v naš Pittarosso Qcenter Ptuj.

Kmalu pa bomo v Qcentru Ptuj praznovali, saj bomo v petek, 26. avgusta, na naši rojstnodnevni torti Qcentra Ptuj pihnili že 12 svečk. Pridruži se celodnevnemu slavnostnemu dogajanju, saj vse skupaj čaka obilica čarobne zabave – napihljiva igrala za otroke, nagradne igre, bruhalci ognja, številni glasbeni izvajalci, kulinarične dobrote, Qcentrove stojnice z dodatno ponudbo in še veliko več.

Povabi vse svoje prijatelje in se nam pridruži na največjem ptujskem slavju – v petek, 26. avgusta, v Qcentru Ptuj.