Toplo božično vzdušje v Qcentru Ptuj

Toplo božično vzdušje v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi – je praznično vzdušje prisotno v prav vsakem kotičku. Lepo okrašene nakupovalne ulice in prodajalne utripajo v čarobnem vzdušju in toplini.

Ustavite se v novi Outlet prodajalni, kjer najdete izjemno bogato in pestro ponudbo raznolikih izdelkov, primernih tudi za praznična darila. Po neverjetno nizkih cenah lahko kupite prav vse – igrače, oblačila, pa tudi široko paleto slovenskih navijaških izdelkov.

V Qcentru Ptuj najdete prav vse, kar potrebujete v tem prazničnem decembru – od daril do kulinaričnih dobrot, ki jih boste postavili na mizo za razvajanje vaših najdražjih. In kje drugje najdete najboljše meso in biftek kot v Supermarketu Tuš v Qcentru v Puhovi, kjer slovijo tudi po prijazni postrežbi. Z veseljem vam bodo ponudili številne mesne dobrote, ki bodo vam in vašim najbližjim teknile v prazničnih dneh. Ne glede na to, kaj imate najraje – naj bo to svinjska pečenka, pečena krača ali rebra, ali pa morda bogat narezek –, vse boste našli v Supermarketu Tuš, kjer ponujajo izdelke slovenskega porekla, slovijo pa tudi po izjemno ugodnih cenah.

Pred nami so še zadnji dnevi za izbiro okraskov in prazničnih drevesc. Obi v Qcentru Ptuj je pravo mesto za vse, ki še nimate prazničnega drevesca in okraskov – pri njih namreč dobite košato in obstojno kavkaško jelko – že od 14,99 evra.

Že jutri bo v Qcentru spet živahno, saj bo potekal sejem rabljenih otroških oblačil in igrač. Bistvo dogodka bo zamenjava, torej namesto oblačil, ki jih prinesete, lahko vzamete druga zase in svoje otroke. Vsa oblačila, ki ne bodo našla novih lastnikov in bodo ostala, bomo podarili varnim hišam. Sejem bo v Qcentru Ptuj potekal jutri od 15. ure dalje. Prodaja oblačil na dogodku bo mogoča izključno, če bodo izpolnjene vse pravne zahteve za prodajo.

Kmalu pa bo Qcenter Ptuj obiskal še eden od dobrih mož in razveselil najmlajše – ne zamudite Božička, ki se bo na svoji poti okoli sveta ustavil tudi v Qcentru Ptuj in obdaril otroke, čarobni božični duh pa bo razveselil tudi ostale, ki v teh časih potrebujejo malo spodbude in pomoči. S spremstvom in darili bo Božiček nakupovalne ulice Qcentra obiskal v petek, 23. decembra, ob 17. uri.