Oblačila za čudovit videz in dobro počutje – NKD v Qcentru Ptuj

Oblačila za čudovit videz in dobro počutje – NKD v Qcentru Ptuj

Ob obisku največjega nakupovalnega središča na Ptuju, Qcentra v Puhovi ulici, se ustavite v prodajalni NKD in preverite njihovo pestro in bogato ponudbo.

Ugodna ženska moda za vsak dan – v NKD

Modna, udobna in enostavna za nego: v NKD najdete kakovostna ženska oblačila po dostopni ceni, v katerih se boste počutile dobro. In ker v čudovitem svetu mode ni nič obveznega, ampak je veliko odvisno od pravega kombiniranja, vam naša ponudba nudi izjemna osnovna oblačila za vsak dan ter nenavadne kose oblačil za posebne priložnosti. Ne glede na to, ali gre za lahkoten poletni videz ali udobno zimsko modo, se prepustite našemu navdihu.

Čudovit videz zagotavljajo najbolj drobni detajli

»Trendi« vzorec, igriv našitek ali posebna tkanina z vpadljivo teksturo: pogosto so prav detajli tisti, ki sestavljajo videz outfita in ustvarjajo »wow učinek«. Drobni detajli so še kako pomembni na bolj nevsiljivih oblačilih, saj lahko z njimi še posebej poudarite, kaj vam je na sebi najbolj všeč. To je lahko na primer vpadljiv navpični šiv ali žep z gumbi, ki na tem mestu rahlo raztegne telo in ga vizualno podaljša.

Naši nasveti: vzorčasta ženska moda

Pravilno kombiniranje! Vzorci so čudovit dodatek k outfitu. V kombinaciji z enobarvnimi osnovnimi oblačili, ki se ujemajo z barvo vzorca, so vedno videti dobro. Tudi mešanica vzorcev je lahko razburljiva in sveža. Da videz ne bo videti preobremenjen, je najbolje izbrati največ tri različne barve.

Velik ali majhen vzorec? Ne glede na to, ali gre za široke navpične črte ali nežne razpršene cvetove – vsaka sezona ponuja žensko modo v različnih vzorcih. Medtem ko veliki potiski delujejo kot močna paša za oči, majhni, enotni vzorci, kot so pike ali karo, ponavadi odvrnejo pozornost. Tako lahko posebej poudarite tisto, kar vam je všeč.

Se vidimo v prodajalni NKD v največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi.

5207968