Po najlepša darila v Qcenter Ptuj

Po najlepša darila v Qcenter Ptuj

Največje nakupovalno središče na Ptuju, Qcenter v Puhovi, je pravi kraj za praznične nakupe. Nakupovalne ulice vas bodo očarale s praznično podobo, v prodajalnah pa boste našli prav vse, da bodo prazniki za vas in vaše najdražje čarobni.

V prodajalni Obi boste našli vse, kar potrebujete za čarobno okrasitev doma. Kot pravijo v Obiju – naj se lov za najlepšo kavkaško jelko prične zdaj! Pri njih boste našli jelke v velikostih, ravno pravšnjih za vaš dom. Košate veje, temno zelena barva iglic in srebrn lesket dajejo odlično podlago za okrasitev. Kljub toplim in ogrevanim prostorom iglice ne bodo začele hitro odpadati, ne pikajo ter otrokom in živalim niso nevarne.

Pričarajte si praznično vzdušje kot iz pravljice, ki bo vam in vašim najdražjim risalo nasmehe na obraz in prebudilo najlepše spomine na otroško veselje. Pridite po božično zvezdo v Obi in odenite svoj dom v živahne odtenke praznikov, ki jih prinaša ta priljubljeni praznični cvet. V Obiju pa najdete tudi okraske, lučke in vse druge praznične izdelke, s katerimi bo vaš dom zasijal v najlepših prazničnih barvah.

V prodajalni Bags&More / Office&More imajo prav posebno akcijo – vse igrače in darila 2 + 1 gratis. Opazovati otroško navdušenje in iskrice v očeh ob odpiranju daril je vsakič posebno doživetje. Podarite najmlajšim igrače, ki jim bodo prinesle nešteto razigranih uric zabave in veselja! V poslovalnici Bags&More / Office&More ves praznični december nakupujte darila za majhne in velike z odličnimi prihranki v akciji 2 + 1 gratis – plišaste igrače Nici, lesene in didaktične igrače, družabne igre, sestavljanke in raznovrstne ustvarjalne komplete, kozmetične komplete, skodelice, dišeče sveče, odeje, dodatke za dom in dekoracijo pa še kaj. Akcija velja od 28. 11. 2023 do 3. 1. 2024.

V Qcentru Ptuj bo dišalo po prazničnih poticah in praznikih. Izbirali bomo NAJ POTICO! Kmečke žene, gospodinje, društva in vsi domači mojstri peke potic – pridružite se nam v soboto, 16. decembra, ob 9.30 in pokažite, zakaj je vaša potica najboljša! Ocenjevalna komisija bo izbrala najlepšo in najbolj slastno domačo potico ter nagradila tri najboljše. Prijave zbiramo do 14. decembra, za prijave in informacije je na voljo elektronski naslov: marjan.nahberger@radio-tednik.si. Vas, obiskovalci Qcentra Ptuj, pa vabimo, da se oglasite in poskusite najboljše potice izpod rok naših izjemnih gospodinj.

Naj bo december pravljičen, poln drobnih presenečenj in najlepših daril – s Qcentrom Ptuj.