Temporary title #12004

Temporary title #12004

Največje nakupovalno središče na Ptuju, Qcenter v Puhovi ulici, je v teh dneh prava zakladnica jesenskih idej. Ponudba v prodajalnah je prilagojena pisanemu jesenskemu vzdušju, navdušila pa vas bo tudi bogata in domiselna jesenska dekoracija.

Seveda v Qcentru niso pozabili na vse jesenske dobrote, ki so obvezen spremljevalec oktobrskih in novembrskih dni. Če zavijete v Glamur bar, pa boste ob jesenskih dobrotah uživali še v izjemnem ambientu. Ponujajo vam najboljši, najbolj glamurozen kostanj v mestu, h kateremu se seveda prileže tudi najbolj sladek mošt. Prava kombinacija, ki vas bo navdušila, ob kostanju in moštu pa boste lahko uživali na najbolj sexy terasi v mestu. Obiščite Glamur bar v Qcentru Ptuj, privoščite si jesenske dobrote, pa seveda tudi vse druge okusne pijače in tople napitke, ki vas bodo osvežili ali ogreli.

Ste že slišali novico? Ne?! Pittarosso se je pred kratkim preselil v novo, spremenjeno in veliko manjšo trgovino v Qcentru Ptuj. Kako nam je uspelo?

Pred vrati je Halloween, praznik magije. In to smo za našo selitev uporabili tudi mi. Pridi in se sam prepričaj, kako nam uspelo. Ker želimo del te čarobnosti deliti tudi s tabo, ti podarjamo kodo HALLOWEEN, ki ti prinaša 20 % popusta na en artikel po izbiri. Se vidimo v prodajalni PittaRosso Ptuj.

Glede na to, da je čas najbolj grozljivih dogodkov in čarovnic, pa je tudi dogajanje v Qcentru na vsakem koraku prilagojeno temu. In pri največjem nakupovalnem središču na Ptuju bo v torek, 31. oktobra, potekala tudi največja zabava. Za najmlajše bo od 15. ure dalje otroška matineja, ko bo otroke zabaval Dejan Dogaja, od 16.30 dalje bo sledil čarovniški program Arbadakarba, od 17.30 pa še glasbeni program z Alenko Kolman. Potekale bodo animacije, otroška čarovniška delavnica, poslikave obraza ter bogate nagrade za izvirne halloween kostume.

Ob 20. uri pa se začne še najbolj nora Villa Mondina noč čarovnic. Za najbolj noro vzdušje bodo pod šotorom poskrbeli vrhunski glasbeniki – Jelena Rozga, Tanja Žagar in skupina Vzrock. Pridi na najboljši žur ob noči čarovnic – v torek, 31. oktobra, od 20. ure dalje.