Velika modna revija v Qcentru Ptuj

Velika modna revija v Qcentru Ptuj

Najbolj modni dogodek je tik pred vrati – velika Qcentrova modna revija, ki bo potekala jutri, 24. septembra, od 17. ure dalje. Po modni brvi se bodo sprehodili kandidatke in kandidati, ki so bili izbrani v začetku meseca, ko je potekal izbor z namenom najti modele vseh generacij, ki bodo predstavili modna in udobna oblačila ter modne dodatke iz trgovin, ki delujejo znotraj največjega nakupovalnega centra na Ptuju – Qcentra v Puhovi. Vse, kar boste torej videli na modni pisti 24. septembra, je dejansko moč najti in kupiti v Qcentru. Modne trende bodo narekovale igrive barve jeseni. S svojimi oblačili in modnimi dodatki bodo sodelovali Sinsay, NKD, Mana, Pepco, Tomas Sport, Sports Direct, Slowatch in Vitapur. Za dekoracijo prireditvenega prostora bodo poskrbeli JYSK, Pepco in Sinsay, za brezhiben izgled modelov pa Q Beauty Institute, kjer sicer zmeraj poskrbijo, da skozi njihova vrata izstopite z novim sijajem okrog sebe. Modele bosta v sijočem minimalističnem videzu naličili Dora C. Zimet in Urška Žerak. Za frizuro bosta poskrbela Violeta Hadjijaj in Patrik Trol iz Pa3K Barber Shop, ki deluje pod okriljem svetovno znane linije izdelkov lasne kozmetike Keune.

Za stylinge bodo poskrbele Urška Obran, Maja Simonič in Andreja Belšak.

Poleg izjemne mode Qcentrovih prodajaln bo poskrbljeno tudi za dobro glasbo – z nami bo izjemna vokalistka Ana Delin. Za kulinarično poslastico bo poskrbel vrhunski kulinarični chef Matevž Božič s svojo znamko XOCOC, ki je prva čokoladnica na Ptuju. Svoje znanje je več kot desetletje nabiral v Hiši Denk, svetovno znani restavraciji z Michelinovo zvezdico. Poleg kulinaričnih izzivov v Michelinovi kuhinji je bila njegova dolgoletna strast čokolada.

Za piko na i modnemu spektaklu pa bo sledila še artistična točka ArbadaParka, ki zmeraj poskrbi, da so otroci navdušeni in začudeni. Čakajo vas tudi prav posebni “Fashionista” koktajli.

Se vidimo – v soboto, 24. septembra, ob 17. uri na veliki jesenski modni reviji – v Qcentru Ptuj.