Največje praznovanje na Ptuju – 12. rojstni dan Qcentra Ptuj

Največje praznovanje na Ptuju – 12. rojstni dan Qcentra Ptuj

Bliža se največje praznovanje na Ptuju in okolici – v petek, 26. avgusta, bomo v Qcentru, največjem nakupovalnem središču na Ptuju, obeležili 12 let delovanja in na rojstnodnevni torti pihnili že dvanajst svečk.

Rojstni dan bomo obeležili, kot se spodobi, z obilico dobre volje in čarobno zabavo za vse. Otroci bodo uživali in vso svojo razposajenost pokazali na napihljivih igralih, sodelovali bodo lahko v različnih igrah in si prislužili lepe nagrade. Z nami bodo odlični plesalci, prvaki plesne šole Samba, za adrenalin bodo poskrbeli bruhalci ognja.

Na številnih stojnicah obiskovalce čaka dodatna ponudba. Kot se za praznovanje spodobi, bo na voljo bogata kulinarična ponudba, cel dan pa vas v vseh Qcentrovih prodajalnah čakajo še dodatni popusti.

Na praznovanju bodo z nami tudi Mali ustvarjalci, ki organizirajo izobraževalne delavnice za otroke, na katerih s pomočjo priljubljenih lego kock spoznavajo osnove robotike in programiranja. Otroci se pri tem učijo ustvarjati in koristno uporabljati nove tehnologije.

Spoznali boste tudi BRAINONBRAIN Ptuj in njihovo izjemno metodo, s katero se otroci učijo analitičnega razmišljanja. Logika Brainobrain je enostavna, zabavna in otrokom zelo privlačna, lahko ji rečemo kar možganska telovadba (brain gym) za otroke.

Z nami bodo tudi Zakladi trenutkov. Se sprašujete, kam shraniti zapestnice iz porodnišnice, otrokove prve copatke in prvo dudo? Ujemite otroške trenutke ter njihove spomine in jih varujte kot zaklad v personalizirani leseni skrinjici z namenskimi mošnjički. Z Zakladi trenutkov bodo vaši spomini zagotovo na varnem. Spoznajte jih na Qcentrovem praznovanju, 26. avgusta.

Seveda pa na praznovanju ne sme manjkati kulinarična ponudba. Time for Steak bo poskrbel, da bodo vaše brbončice uživale v izjemnih okusih najboljših burgerjev daleč naokoli. Pridite in se prepričajte, da so res najboljši! Pridi, pojej in uživaj!

Povabi vse svoje prijatelje in se nam pridruži na največjem ptujskem slavju – v petek, 26. avgusta 2022, na izjemni celodnevni rojstnodnevni zabavi v Qcentru v Puhovi ulici na Ptuju.